©Star Sport
©Star Sport

Jović zbog problema sa disanjem propušta okršaj sa Bajernom

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.23. | 12:43

Srpski reprezentativac morao u bolnicu zbog jake upale sinusa, otkriva Aleks Mumbru

Nema predaha u Evroligi, pošto je već sutra na programu poslednje kolo prvog dela Evrolige. Valensija u Minhen odlazi bez srpskog plejmejkera Stefana Jovića, koji ima jaku upalu sinusa, pa neće biti na raspolaganju Aleksu Mumbruu.

Tu informaciju predstavnicima medija otkrio je upravo šef stuke španskog kluba, uz napomenu da je srpski reprezentativac jutros morao u bolnicu jer je imao problema sa disanjem.

Izabrane vesti

Dobra vest za Valensiju je dolazak iskusnog šutera Džastina Andersona, koji će pojačati konkurenciju u trenucima kada ekipa kuburi sa povredama

"Anderson je još jedan igrač u rotaciji, što je važno zbog izostanaka Semija, Klavera i Jovića. On je igrač koji igra sa velikom željom i može da pruži mnogo u odbrani i pod obručima", rekao je Mumbru.

Sa druge strane, Bajern je podigao moral potpunim povratkom Vladimira Lučića, koji će tek biti igrač od presudne važnosti za sastav Pabla Lasa.

"Očekuje nas utakmica koja će biti teška kao i sve one koje smo igrali u poslednje vreme. Bajern ima sjajnu odbranu, generiše ih mnogo kretanja lopte, sa igračima kao što su Edvards, Bolmaro, Ibaka, Fransisko imaju veliku poentersku moć", rekao je Mumbru.

Valensija deli četvrto mesto Evrolige sedam ekipa koje imaju skor 9-7, ali Mumbru ističe da stanje na tabeli nije u glavnom fokusu.

"Gledamo na tabelu, ali ne opsesivno. Moramo da idemo utakmicu po utakmicu", rekao je stateg Valensije.


tagovi

KK ValensijaKK Bajern MinhenStefan Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara