"Kostas Papanikolau i Sem Dagles"
"Kostas Papanikolau i Sem Dagles"

Kacikaris objavio spisak Grčke za Mundobasket: Definitivno bez Spanulisa, Skorcanitisa, Focisa...

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.08.14. | 13:25

Predvodnici generacije biće Kostas Papanikolau i Janis Burusis

Kostas Papanikolau i Sem DaglesSelektor košarkaške reprezentacije Grčke Focis Kacikaris objavio je konačni spisak 12 igrača koji će se naći na Mundobasketu u Španiji (30. avgust - 14. septembar). 

Kao što je i bilo najavljeno, Heleni će na Svetskom kupu igrati bez prvih zvezda Vasilisa Spanulisa, Sofoklisa Skorcanitisa, Antonisa Focisa i brojnih drugih asova... Ali, bez obzira na to, tim deluje jako kvalitetno, a predvodnici generacije biće Kostas Papanikolau i Janis Burusis...

Izabrane vesti

Na spisku Focisa Kacikarisa našli su se:

Nik Kalates (Memfis Grizlis), Janis Antetokumpo (Milvoki Baks), Kostas Vasilijadis (Anadolu Efes), Jan Vujukas (UNIKS Kazanj), Nikos Zizis (UNIKS Kazanj), Kostas Kajmakoglu (UNIKS Kazanj), Vangelis Mancaris (Olimpijakos), Janis Burusis (Real Madrid), Kostas Papanikolau (Hjuston Rokets), Jorgos Printezis (Olimpijakos), Kostas Slukas (Olimpijakos), Andreas Glinijadakis (APOEL Kipar).

Podsetimo, Grčka igra u Grupi B zajendo sa Argentinom, Hrvatskom, Portorikom, Filipinima i Senegalom, a prve četiri ekipe ukrstiće se kasnije sa Grupom A, gde je i Srbija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFocis KacikarisGrčkaJorgos Printeziskošarkaška reprezentacija GrčkeKostas PapanikolauMundobasket2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara