Komentari na vest

Kajrijeva ispovest: Nepoštovanje Bruklina i stalne priče me naterale da odem, jedva čekam da zaigram sa Lukom

k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Prvo i osnovno, iskompleksirani amerikanče, nisi ti otišao zato što si ti tako hteo, niti si se šta pitao, nego si otišao zato što su odlučili da te trejduju. Da su hteli da ostaneš, ostao bi i tu se sva priča završava. Ali dečko je svakako glup kao noć, što je nebrojeno puta pokazao.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Koliko je glup ili ne, jasno je da ti ništa ne kapiraš o NBA politici. On je sve ovo orkestrirao i prisilio Bruklin na potez.
A

Ajmoooooo22233

pre oko 1 godinu

O tome dal je glup ili nije,svakako nisi kompetentan da komentarises. Svakako bih pre prihvatio da sam glup i talentovan kao on...pa da imam tolike milione. Nego tako pametan kao ti,pa da sa svom tom inteligencijom pisem komentare i vredjam uspesne ljude po internetu. Sto se tice samog trejda,covek je sam trazio da ide. Naravno da ni u ludilu Bruklin ne bi pustio jednog od najboljih PG u NBA...pogotovo ne bi uzeli Finli smita i dinvidija kojeg su vec jednom trejdovali...njegovim zahtevom za trejd su maltene dovedeni pred svrsen cin i bili primorani da prihvate ovakve uslove za trejd. Da su se oni pitali,sigurno bi trazili mnogo vise za jednog od najboljih igraca u celoj NBA ligi...i svakako ne bi radili taj trejd u sred sezone!
M

Mislim da je odlično

pre oko 1 godinu

što si došao u Dalas,grad koji nije na obali pa da padneš brodom ako odeš predaleko preko ravne ploče...

Bojan Zdravkovic

pre oko 1 godinu

58 asista po tekmi.. Au 😂
G

Gost01w

pre oko 1 godinu

i onda kazu nije doktor, covek u proseku ima vise asistencija nego Lebron i Harden poena zajedno🤣
S

Samo iz njegovih

pre oko 1 godinu

Dodavanja klub već ima u proseku 116 poena.. A kad na to dođu i ostali igrači, auuu, uvek ide + na Dalas od sad 😂😂😂
s

skauzer1919

pre oko 1 godinu

Sve u redu da je cudan lik, da unosi haos i konfuziju, nenormalan talenat, uz Ajversona i Karija po meni najbolju kontrolu lopte ima. Slusao sam intervju, rekao je "nisam hteo da budem tamo gde me tolerisu, vec gde me slave i zele". Da ne filozofiram ali jeste recenica za razmisljanje i u zivotnim odnosima drugarstva, ljubavi itd. Razumem ga. Srecno maestro, jos vam dobar centar fali i ne sumnjam da ce Mark Kjuban probati nesto.
G

Gost123456

pre oko 1 godinu

A da li si ikada se zapitao da li ti nekoga postujes? u Klivlendu si uz Lebrona bio Bog, jedva si cekao da odes. Boston ti ponudio novi zivot, kako si im vratio? Srednjakom u punoj dvorani? Ozbiljan si egomanijak, ozbiljan. Pogledaj Leborna i prehodne timove, svi ga postuju, sve postuje, jesu paljeni dresovi jer je to vama amerima najbitnija stvar, al Lebron nije rekao Majami me unistio Klivlend nije postovao. Odlican si igrac Kajri, u top 3 Pga u zadnjih 10godina al si 0 od coveka
K

Kajri Irving

pre oko 1 godinu

Sad kad ovako kazes, stvarno sam se zamislio. Ajde bezi botino. Citaj zutu stampu i rokni fajzera.
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Djoku moju medju 3 pleja. Ne lupetaj.
D

Darko55

pre oko 1 godinu

Sebe smatas normalnim, a obracas se ovde Irvingu i postavljas mu pitanja?