Komentari na vest

Kako je prošlo 40 igrača koji su draftovani pre Jokića: Neki se bave kuglanjem, neki nisu uspeli ni u Zvezdi, a neki nemaju klubove

M

MVP

pre gotovo 3 godine

Super tekst. Pravo sportsko novinarstvo. Treba da imate više ovakvih.
J

Juri Gagarin

pre gotovo 3 godine

Današnja košarka jednostavno dozvoljava našim evropskim košarkasima da blistaju. Manje fizikalnosti , koji je i dalje važna a ipak ne u tolikoj mjeri kao prije. Svako sranje se sudi. Jokić jeste MVP ove sezone , jedan od najboljih sportista srpske istorije . Današnji vid košarke mu dozvoljava sa svojom igračkom inteligencijom da manipuliše igru,jer ove njihove centre od Collega pumpaju da budu supermeni. Bojim se da će nam i tu prednost oduzeti tjekom vremena jer će se adaptirati ,nisu glupi a kopirati znaju najbolje.
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Bogdanu, ali ako je on NBA klasa onda sam ja kraljica Elizabeta. Dobar igrac za NBA, koji je imao ove godine nekih 2, 3 mjeseca iznad prosjeka, kada je imao odlicne procente i dobre brojke. A kada se sve u globalu pogleda, u najbolju ruku dobar igrac za NBA, a NBA klasa sigurno nije.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kao i Jokić, puno sreće ima jer igra sad a ne pre 20 godina. Teško bi on nekad prošao. Ovakav kakav je super leži kao druga ofanzivna opcija.
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Skrbotina, lupi ti i osta ziv... Jokic je masina od centra, prije 20 god bi isto bio vrhunski igrac. Nego ja ne volim ovo vecanje svojih, a ponizavanje tudjih. Neko ko nije pogledao Bogdana i Nurkica mislio bi iz ovog teksta kako je Bogdan top, a Nurkic los, a u stvari je Nurkic mnogo blizi NBA klasi nego sto je Bogdan.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Morao je da ode bar 2 godine ranije u NBA. Ostavice i ovako dobar utisak, vec je ostavio, ali bio bi jedan od zapazenijih igraca da ga nisu nalozili da ostane u evropi duze nego sto treba.
A

Anonimni

pre gotovo 3 godine

Velika je razlika između Bogdana i Nurkića. Bogdan je svoju reprezentaciju vukao na EP do finala, onda kad gotovo svi najbolji igrači nisu mogli da igraju, uz to je dobar i pristojan momak. A Nurkić je tipični zatucani Balkanac koji mrzi sve što nije njegovo, promoviše mržnju a ne sport, a sa takvim mentalitetom nigde u svetu ne možeš da uspeš. Prosečan košarkaš, još gori čovek.
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

U to ne ulazim kakav je ko covjek. A da Nurkic ima saigrace kao Bogdan mozda bi on nosio svoju reprezentaciju na nekom takmicenju. Sto se igara u NBA tice, Nurkic je bolji igrac od Bogdana, mnogo bolje se uklopio, i mnogo bolje mu je legla NBA. Bogdan je dosao u NBA kao fenomenlan suter, a sut za 3 u ovih nekoliko sezona koliko je u NBA mu je ispod 35%, sto znaci sve, samo ne da je fenomenalan suter.
a

as

pre gotovo 3 godine

Čoveče, kada pišete o 15. piku, pišete kao da je bio 115. na NFL draftu . Ne znam da li je autor teksta svestan, ali to je lottery pick, igrači sa sredine prve runde su kroz istoriju itekako znali da zablistaju (Novicki, Kobi, Stojaković, Kavaj, Stiv Neš... te nešto novijeg datuma Buker, Mičel, Adebajo, Aleksander, Porter...). To su sigurni pikovi, momci koji imaju potencijal da budu opasni igrači, ali nemaju taj "superstar vibe", pa njih preskaču ekipe koje tankuju, jer im treba nešto specijalno da bi promenili franšizu, a ne samo starter kog će trejdovati kroz par godina, da bi ponovo došli do lottery pick-a. Takvi igrači često završe u skoro formiranim ekipama koje su imale nešto slabiju sezonu (Juta, SAS...), pa onda igrači poput Kavaja i Mičela brzo kliknu na NBA nivou i ekspresno postaju zvezde svojih ekipa, ukoliko se ispostavi da ipak imaju to nešto u sebi.
d

dzoker19

pre gotovo 3 godine

Ljudi to samo kod nas se gleda ko je dosao iz koje lige zato i igraju samo mamini i tatini sinovi,svuda na svetu se gleda ili znas ili ne znas,ili mozes ili ne mozes,kraj svake price.Jokara je doktor.
a

as

pre gotovo 3 godine

Sreća što se Jokić ne bavi ovakvim stvarime, to pokazuje da nije kompleksaš, te mu kompleksi nisu sputali karijeru i ograničili ga. Drejmon Grin se ovime bavi, zna imena i prezimena svih košarkaša koji su draftovani pre njega.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Grin je iz tog sistema. Šibao je mnoge koji su izabrani pre njega u koledžu i na amaterskim turnirima. On ima oko čega da kompleksira.