Komentari na vest

Kalendar Evrolige za sezonu 2023/24: Plej-in spakovan u četiri dana, sedam duplih sedmica

S

Srecno veciti

pre 12 meseci

Daboga u inat evropi u finalu budu Zvezda i Partizan, da placu svi sto su se vratili Srbi. Pa cemo u finalu mi ono nase.

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Plej in od 7-10 mesta? Pu bre, panteri bas nemate srece...
J

Jugosloveni

pre 12 meseci

Vama je to od 7-10 mesta vrlo dobro poznato. Tamo ste bili u Aba ligi kada vas je glavni vaskrsao. Ali kako vas je vaskrsao, tako će vas i vratiti tamo od 7-10 mesta u Aba ligi kada mu više ne budete trebali.
R

Roda

pre 12 meseci

A rek Djokica i trebera sramota odnjega nikakve reakcije. Nemam reci ovo je bruka
R

Roda

pre 12 meseci

braco gledali ko ovaj mundobasket do 19u. koja bre bruka ovo treba isterati sa terena i naterati peske do Beograda zarvse ocako prestavlja Srbija. stvarno sramota
L

Lom

pre 12 meseci

Bruka

ValensijaKK

pre 12 meseci

A zamislite kakvo bi tek ludilo bilo kada bi još jednoj ligi palo na pamet da, ovako, u junu, odredi definitivan kalendar dešavanja za celokupnu narednu sezonu.
Z

Zeleznik

pre 12 meseci

Zamisli kada naši klubovi ne bi imali po 70+ utakmica po sezoni? Bespotrebne regionalne i nacionalne lige i kupovi se igraju. Nekada se sa 30-35 utakmica završavala sezona a danas je to jedva polovina iste. Igrači su PREUMORNI. Na to još dodaj reprezentativne obaveze i videćeš da imaju možda mesec dana odmora za celu godinu. Možda.....
P

Pazi

pre 12 meseci

@Zeleznik Vidi, ti kupovi i nacionalna prvenstva ne moraju da se igraju sa prvom petorkom. Svaki klub ima 20ak košarkaša, što ovako što omladince. Tako da, nema tu problema. E da, neki ovde i beže iz nacionalne lige tako da im je još lakše.

Σаш@

pre 12 meseci

...и још да добојају лову који Др, Мр и др. не могу да замисле за живота! И треба да трче! Ко нема у глави..