Komentari na vest

Kalinić o reprezentaciji: Otkaza će biti sve više, od Đorđevića sam dobio glupav razlog za SP

J

Jovan 84

pre preko 2 godine

Ovaj fizikalac umislio da je neka kosarkaska velicina.Kad spomene Djordjevica treba da stoji u stavu mirno.
K

Kalina

pre preko 2 godine

Je CAR....ne postoji ni jedan razlog da Saleta pominje u stavu "mirno"....mogu da razgovaraju samo i jedino kao "ravan s ravnim"....
@

@ssss

pre preko 2 godine

Najbolji mogući opis si dao.
I

Insajd

pre preko 2 godine

Novinari znaju ali su se obavezali da ćute da ne remete atmosferu u reprezentaciji. To je daleko iza nas i mogli bi konačno da progovore. Na primer, da li je tačno da su (znam da jeste, ali neka oni kažu) da je Kalinić otpisan na zahtev Bjelice i Teodosića, te da je zbog toga Đorđević morao da razgovara sa Bogdanović i da traži do njega da ne pravi problem, jer su Bogdan i Kalinić dobri drugari. Eto, to je ono što Kalinić govori da je sve nešto izokola, ne može ni on da prevali preko usta.
V

Vlax

pre preko 2 godine

Tri života da živiš nećeš uraditi ono što je Đorđević uradio za reprezentaciju.
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Seko, ti si?
n

neshha

pre preko 2 godine

I kakve to veze ima sa pozivanjem ili nepozivanjem u reprezentaciju???
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Otkaz dobio zato što si delija zvezdas... Ništa drugo
B

BricaKosačica

pre preko 2 godine

Kaliniću,nepristojan si u kontinuitetu. Nemaš prava da razlog zbog kog te je Alexandar Đorđević tretiraš kao glupav,već kad njegovo ime izgoviriš,moraš da ustaneš! Šta ti imaš u karijeri od onoga što ima Đorđević?
K

Koma

pre preko 2 godine

Šta nema?
G

Gost1111

pre preko 2 godine

@koma,zezas,jel?
H

Hard

pre preko 2 godine

@Koma, sine ajde na spavanje
B

Borky

pre preko 2 godine

Bas nam je falio na tom SP. Bili smo onako mekani. Realno sa Kalinicem,Milosavljevicem ili Lazicem to bi izgledalo puno bolje,ovako su nam se leprsavi argentinci setali po terenu.

Gazda Čovke

pre preko 2 godine

Jos jednom da iskoristim zgodnu priliku da se zahvalim gospodinu Kalinicu sto je odbio mnogo bogatije ponude iz vrhunskih evropskih klubova da bi igrao za voljeni klub i za trenera kojeg najvise ceni u Evropi. Time je pokazao svoju velicinu. Hvala jos jednom Nikola.

Ilic Milovan

pre preko 2 godine

Pa malo izjave o Kosovu, malo onaj video u kom masturbira i slicno. Reprezentativac mora da ima kodeks ponasanja, nije reprezentativac samo kada igra za reprezentaciju, predstavlja se svoja zemlja i lepim ponasanjem, pristojnoscu i bilo koje doba godine.. On je momak sada zreo, prosao zivota, sad je neka druga prica, svi gresimo. Zbog toga ga je i Sale otkacio...
M

Mikki

pre preko 2 godine

Gluposti. Ništa on loše nije uradio da ga zbog toga selektor izostavi. Te stvari mogu da se nekome sviđaju ili ne, ali nisu kršenje nikakvog kodeksa ponašanja. Ako ga je zbog tih stvari izostavio, onda je đorđević mnogo gluplji nego što deluje. A mislim da ćemo se svi složiti da je đorđević daleko od glupe osobe
R

Rendolf

pre preko 2 godine

Srbija nema niti ce imati u skorije vreme bolje krilo od Kalinica
R

Rukia21

pre preko 2 godine

Mislite NEMAMO nekog ko je najbolje krilo u EL?
M

Miou

pre preko 2 godine

Imacemo vrlo uskoro,za 2-3 godine Jovica iz Mege,NBA potencijal,prati samo kako decko igra,izmislio kosarku za Kalinu.
c

czbg1

pre preko 2 godine

Ono sto Kalinic donosi Zvezdi ne moze da se plati parama, samo da ga gledamo kako skace na svaku loptu i koliko srce ima meni je dovoljno, on svoje pokazuje na terenu. Sa druge strane sto se tice tih par ekscesa koje je imao, stoji da jeste tako, ali daleko od toga da drugi sportisti i ljudi nemaju, samo njegovo je nekako isplivalo na povrsinu, sta je to gore od Teodosica koji se ubijao od alkohola i cigara ili Jokica koji ne moze da igra za reprezentaciju zato sto mu se zena poradja,kao da je on jedini covek koji je dobio dete,jos salje oca da prica po medijima umesto da javno izadje i kaze,meni je to veca izdaja nego Kaliniceva verovatno trapavo izgovorena o Kosovu(ipak je on sportista,ne mozemo bas ocekivati neki nivo izrazavanja).U svakom slucaju nije moje da ulazim u to sta i kako on misli privatno, dok igra ovako za Zvezdu pa i reprezentaciju ko ima sta da mu zameri.
A

Anelka

pre preko 2 godine

Druze sta znaci sportista i nivo izrazavanja ? kao da su sportisti hlupavi ne nisu glupavi covek je rekao onako kako misli nepromisljeno je sto je javna licnost i sto je to pogresno interpretirano .
S

Stung

pre preko 2 godine

"Trapava izjava" .Može li se još kako ublažiti izjava dotičnog. Ništa nije pogrešno interpretirano ili izvučeno iz konteksta. Reko je šta je mislio i zdravo
O

Orao

pre preko 2 godine

Tacno tako brate Kalina, igraju oni i pozivaju se oni koji ni u kk Majdanpeku nebi igrali
c

crnaovca

pre preko 2 godine

Pa bas ovaj Kalenic je prvi put pozvan kada je igrao za kk radnicki iz kragujevca.
K

Koma

pre preko 2 godine

Uopšte ne igramo ružno, uživam da gledam kad protivnik ne može ni loptu da doda, a kamoli da da koš. Samo da se vrati Cirbes, ako može posle ove bolesti, ili da dođe neko drugi na poziciji 5.
K

Kju

pre preko 2 godine

Itekako je ruzna ova kosarka koja igra zvezda, nesto kao Murinjo sto forsira stil fudbala. Ruzno ali daje rezultate.
K

Koma

pre preko 2 godine

Lepota je u oku posmatrača, ništa mi ne znači da damo 100 poena, a primimo 95,bolje ovako znam da je 70 primljenih maksimum.