Komentari na vest

Kalkulacije: Prvoplasiranoj Srbiji u osmini finala "najbliži" rival Italija, teoretski moguć i spektakl sa Hrvatskom

W

Whitey

pre preko 1 godinu

Ovo je netacna kalkulacija jer ako Italija dobije vecom razlikom Hrvate ,12 poena ili vise a onda i Engleze (100% sigurno) , onda nikako ne mogu biti cetvrti ma sta uradili Hrvati i Ukrajinci ,drugim recima cetvrti ce biti ili kockasti ili Ukri. Izracunajte sami.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Nek dodje ko hoce, nebitno je.
s

ssssssss

pre preko 1 godinu

Bitno da izgube od Ukrajine, a protiv nas ce Fontekio ko po obicaju 7 trojki, onaj mali ridji ce jedino protiv nas da se zalece, a protiv ostalih se ne vidi. Antipaticni su haos.
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

hahaa bravo, uvek protiv nas odigraju utakmicu zivota
d

drRose

pre preko 1 godinu

Aj pokusaj da se sjetis kad su nas pobijedili prije kvalifikacija za oi

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Okidikidi Dobro je sto imamo minimum 5 igraca koja u svakom trenutku mogu igraju vrhunski Ako nekog nece.
P

Pa to oni

pre preko 1 godinu

treba da kalkulišu da izbegnu nas, ne mi njih :D
B

Bolji smo

pre preko 1 godinu

I od Hrvatske i od Italije,ne treba se bojati,ali treba ih ozbiljno shvatiti,naročito Hrvatsku sa Bogdanovićem,Zubcem,Šarićem,odličnim strancem i mladim igračima Prkačinom,Matkovićem...
p

plavac

pre preko 1 godinu

nikad ne znaš u takvoj utakmici,ako krene bogdan da sipa pa suđenje,šarića puste da mlati jokića...radije bih da se izbegne to odmah u drugoj fazi,takav meč bolje u polufinalu bar gde će motivacija biti na maksu i neće biti potcenjivanja (kojem smo vrlo skloni - uporedite igru protiv holanđana i protiv finaca)
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

I tako pokidamo sve, a onda nas Italijani ili Hrvati vrate na fabrička podešavanja.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Која је мржња и аутошовинизам у теби. Страшно!
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

KoToGovoriIstinu Italijani nas oduvali u kvalifikacionom meču u sred Beograda, Hrvati imaju ozbiljan tim, a mi poleteli nakon pobede nad velesilama Holandijom i Finskom, neštoslično kao Zvezda nakon pobede nad nesretnim Pjunikom, ali važno da sam ja mrzitelj, jer ukazujem na ozbiljnost potencijalnih protivnika.
G

Gost gost gostic

pre preko 1 godinu

Svaka cast na optimizmu. Sta cekas brate, uzmi pistolj i prekrati muke, sto zivis u ovom podlom svetu gde nista ne valja...
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

E bas bi to bijo spektakl, Srbija sve melje strasnu ekipu ima, a Hrvatska jedva dobije Estoniju. Mi u Hrvatskoj molimo boga da ne dobijemo Srbiju, ipak nam je recimo ljepse izgubiti od Francuske il Spanije.
S

Strahonja

pre preko 1 godinu

Sta se bojis zemljace? Daj nek igramo s njima pa da vidimo gdje smo, za razliku od Srba mi nemamo sta za izgubiti. Cesto nema logike u takvim utakmicama tako da ne vjerujem da smo bez sanse, iako nam je igra uzas trenutno.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Zemljace trenutno su prejaki za nas, ipak bi ja to odgodijo za drugi put.
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

@Plavi10 Bio a ne bijo
T

Takoo jeee

pre preko 1 godinu

Da li si Srbin ili se predstavljas kao Hrvat...Hrvatsku nikad ne podtcenjuj, uvek je imala super talentovane igrace ali ne i srece i rezultat...Kao Srbija u fudbalu, nikad se ne zna kad se sve moze okrenuti i krenuti kako treba...Mozda sad bas Hrvati a mi u Kataru, ko zna...Zato Htvate nikako ne bih zeleo pre eventualno polufinala ili finala...Ipak su trebali napraviti sistem drugaciji gde su pobednici grupa nagradjeni..
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Najbolje da se izbegne taj "spektakl" sa Hrvatskom.
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

U 1/8 ne volim sto nam idu ni Italijani ni Hrvati. I mi smo znali traljavo da odradimo grupu, pa onda sa 4. mesta dodjemo do medalje. Obe su nezgodne selekcije, a mi izlazimo iz lake grupe. Al verujem u nase momke. Mislim da smo kvalitetniji od obe selekcije

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Bas zato iz predostroznosti od opustanja je Pesic naterao igrace da igraju onako odbranu protiv Finske.
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Skroz si u pravu. Samo je jedno kad stisnes pa povecas razliku sa +10 na +20 i tako dalje, a drugo je kad stisnes i dalje gubis 5 razlike. Skrati se obruc, zadrhti ruka, nije sve jedno. Sreca pa imamo majstore, al zbog ostatka ekipe bi bilo bolje da imaju jaku grupu da se malo naviknu na pritisak. VOLIM SRBIJU
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Bojane zato je decko sa tribina na plus 20-30 vikao sad se lomi xD
M

MihajloS

pre preko 1 godinu

Mi mozemo i na Poljsku
G

Gostih

pre preko 1 godinu

Možemo, u četvrtak u grupi.
h

hmmmm....

pre preko 1 godinu

nikada nismo kalkulisali ...pa ne moramo ni sada...stop strancima u reprezentaciji....mi se jednostavno igramo kosarke..uvek je tako bilo i neka tako ostane...
J

Junker

pre preko 1 godinu

Da, da, igramo se. Onda se desi slusajno poraz, a nadamo se da nece, pa krene pljuvacina. Istog trenutka bi bilo, eto vam ga konjusar, gde je Teo, sta ce ovaj ovde, zovi mladog selektora. Ne kazem da treba da kalkulisemo, ali bi nam vise odgovarala Hrvatska.
h

hmmmm....

pre preko 1 godinu

Junker sta bi bilo kad bi bilo....eto po tebi se vidi da ne pratis kosarku...Hrvati jeste da nemaju pojma ali ja bih radije da izbegnemo njih..oni se prosto povampire protiv nas.... igraju kao u transu...a to sto ih pobedjujemo u zadnje vreme ne mora nista znaciti ili ti kao nasa prednost..
I

Ivan KBC

pre preko 1 godinu

Zapravo nije tacno to sto se napisali. Moze i Ukrajina biti cetvrta, ukoliko izgubi oba meca, a Italija dobije Hrvatsku veceras. U tom slucaju stvorice se krug te tri selekcije (svi po 1-1), s tim sto ce onda kos razlika igrati ulogu. Ukrajina je trenutno na +11, Italija na -11, znaci ukoliko Italija recimo, dajem primer, pobedi Hrvatsku 10 razlike, a Hrvatska Ukrajinu sa 13, Italija ce imati -1, Hrvatska +3, a Ukrajina -2... Nije lako ali ne i nemoguce...
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Ne znam zašto minusi, čovek je rekao istinu, može da se napravi krug od tri tima, gde svi imaju 3-2 skor. A vi pogledajte tabelu pre nego što udarite minus.
m

musaka_greekos

pre preko 1 godinu

Dobio je puno minusa opravdano, jer je izneo pogresnu informaciju - ne gleda se medjusobna kos razlika nego ukupan broj datih koseva. Tako je na ovom turniru.
B

Bnbnr

pre preko 1 godinu

@musaka Cak i da je istina to sto si napisao, opet Ukrajina moze biti cetvrta.