undefined
undefined

Kampaco nije iznenadio Luisa Skolu: Imaju odličnog trenera i velike šanse da naprave važne stvari u Evroligi

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.02.23. | 15:36

"Osim toga, Beograd je kultni grad evropske košarke", kaže doskorašnji košarkaški as

Legendardni argentinski košarkaš Luis Skola u intervjuu za špansku agenciju EFE dotakao se odluke svog sunarodnika Fakunda Kampaca da dođe u Crvenu zvezdu.

Bivši igrač Tau Keramike, Hjustona, Finiksa, Indijane, Toronta, Armanija i Varezea, a sada sportski direktor kluba iz Lombardije kaže da ga Kampaco nije iznenadio odlukom da dođe u kultni grad evropske košarke, kao i da crveno-beli mogu da postignu ozbiljan rezultat u Evroligi ove sezone.

Izabrane vesti

Iskusni plejmejker će za srpskog šampiona u Evroligi debitovati 2. marta protiv Bajerna u Minhenu i sa ekipom Duška Ivanovića će u poslednjih osam kola pokušati da se domogne plej-ofa elitnog takmičenja.

"Nisam bio iznenađen, izabrao je ono što je mislio da je najbolje za njega. Crvena zvezda je sjajan tim u Evroligi, sa odličnim trenerom i ima velike šanse da uradi važne stvari u ovom takmičenju. Osim toga, Beograd je kultni grad evropske košarke", rekao je Luis Skola.

Po njegovom mišljenju, Kampaco je bio sasvim dobar i u NBA ligi, gde je nosio dresove Denvera i Dalasa.

"Mislio sam da je njegov put kroz NBA ligu bio dobar. Imao je priliku da bude tamo, da igra dve godine, neko vreme kao starter. Igrao je u plej-ofu. To mi je izgledalo kao dobar korak. Svi bismo voleli da je ostao duže, ali ako bih morao da procenim, mislim da mu je sve dobro prošlo", zaključio je Luis Skola.

Crvena zvezda se nakon 24. odigrana kola u Evroligi nalazi na deobi 11. mesta sa Efesom i Virtusom, a dve pobede je udaljena od osme pozicije koja garantuje učešće u završnici takmičenja.


tagovi

Luis SkolaFakundo Kampaco

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara