Kampaco: Zvezdu nosim u srcu, uživao sam u nadmetanju s bivšim saigračima

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.23. | 04:29

Argentinac oduševljen prijemom beeogradske publike

Iako je u Crvenoj zvezdi proveo tek oko šest meseci ostao je Fakundo Kampaco u lepom sećanju navijača. Dva osvojena trofeja, povremena majstorstva na evroligaškim utakmicama i velika borbenost činili su omalenog maestra jednim od najvoljenijih igrača u prethodnoj sezoni, a sada se s Real Madridom prvi put vratio u Beograd.

Trijumfovao je evropski šampion rutinski u 15. kolu Evrolige (72:58) a Kampaco je izneo zadovoljstvo ambijentom.

Izabrane vesti

"Neverovatan je osećaj vratiti se ovde. Ljubav i pažnja od strane navijača, to je neverovatno... Bilo mi je teško da igram utakmicu, ovde sam došao prošle godine baš na ovaj datum, ali potrudio sam se da uživam u igri. Razgovarao sam i šalio sam se sa bivšim saigračima pre, tokom i posle utakmice. Bio sam srećan što ih vidim. Beograd je prelep grad. Ljudi su bili veoma ljubazni prema mojoj porodici i meni. Došao sam ovde samo da igram košarku, ali sam otišao sa mnogo prijateljstava i sjajnih trenutaka. Beograd i sve veze sa ljudima odavde će mi zauvek ostati u srcu", razdragano će Kampaco."

Iako jasno uviđa da Zvezdi u Evroligi ne ide kako bi njena publika želela, Faku smatra je tim pun potencijala

"Zvezda ima sjajan tim sa mnogo opasnih igrača koji mogu da daju koševe na različite načine. U ovom trenutku im ne ide, ali u pitanju je veoma dobar tim koji ima samopouzdanje na domaćem parketu. Moraju da igraju tako i u gostima. Mnogo se bore, čvrsti su, tek će da pobeđuju, zaključuje 32-godišnji plej Reala."




tagovi

KK Crvena zvezdaFakundo KampacoKK Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara