Komentari na vest

Kari sasuo 50 poena Klipersima, ušao u istoriju, ali mu nije bilo do slavlja (VIDEO)

D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Kari igrač koji je prevazišao ovu košarku. Šut možda i najbolji svih vremena. Šutira trojke kao da šutira slobodna bacanja. Trojke sa pola terena kao dobar dan kako ste. Asistencija, dribling, prodor na koš, brutalno. Kada krene u dribling, padaju na dupe igrači. Imao je i dosta povreda tokom karijere. Uživanje je gledati ga na terenu.
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Prsten uzima neke od: Phoenixa, Clipersa, Woriorsa, Bostona, Milwaukeea i mozda Lakersa. Stavio bi i Philu, ali trener je ocajan, ne moze on vise prsten uzeti. Na zapadu imas ekipe na 3 prva mjesta, a znas da prsten uzeti nece, makar ne ove sezone.
М

Мудрац

pre oko 1 godinu

Каква мудрост :) ево ја да додам једну мудрост водећи се твојим необичним познавањем кошарке, Детроит, Хјустон, Орландо или Сан Антонио ће бити последњи. Која мудрост,а ? :)
@

@zbaj

pre oko 1 godinu

Lejkersi? Bas pratis kosarku i razumes se u nju, sto je najbitnije.
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Mudrac, pricalo se odje o osvajanju titule Denvera, Clivlenda i slicnih ekipa koje nemaju sanse. Denver je po misljenju ljudi odje do prije ove crne serije bio glavni pretendent za titulu...
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Kada dodje play off, odnosno ako Lejkersi udju u njega nije da nemaju snase. Prve 3 ekipe su Denver, Mephis i Sacramento, svaku od ove 3 ekipe LAL bi lagano izbacio, ako bi bili kompletni. Posle toga moguce je, tesko ali moguce je.