Komentari na vest

Kecmaaaan! I vredi koš! Jao! Ne, pa nemoguće, ne, ne, ne, ne... (VIDEO)

M

Moja istorija

pre oko 1 godinu

16.april - Saletova trojka...25.april - Kecmanova trojka...Da nista vise nemamo, dosta je. Kroz sve teske godine, vera nam ne umire, vracaju se dani pobede!
R

Rule55

pre oko 1 godinu

IDEEEEEE TROJKAAAAAAAAAAAA,HVALA TI PARTIZANE NA RADOST, HVALA TI DULE.
G

Gedza Srbijanac

pre oko 1 godinu

Cigan sam i to bas, nisam ovo gledao uzivo, naravno, ali kad pogledam snimak, uvek mi bude nekako milo...
M

Mrks

pre oko 1 godinu

Mislim da svako od nas pamti sta je u tom trenutku radio. Secam se, igrali tada WoW, na Ventrilu nas 25, izmedju ostalog i 4-5 hrvata, ja kao igram a vise gledam utakmicu, kad je usla trojka, ja urlicem, skacem, slavim, a hrvati psuju milu majku :)
1

118-77

pre oko 1 godinu

Au kad se setim ovoga koliko sam od srece skakao i radovao se,tolika sreca i radost mi je urezano u srcu, HVALA TI PARTIZANE, HVALA VAM MOMCI I DULETU.
P

Pitanje

pre oko 1 godinu

Da li po pravilniku postoji kazna npr tehnička greška za ove što su utrčali u teren prije nego se meč završio, ako bi se npr koš poništio iz nekog razloga.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Agent 006 Dusan Kecman.
V

Varela

pre oko 1 godinu

Veliki najveći Partizan!!!
N

NIsamIzNaroda

pre oko 1 godinu

Na cistom primeru se vidi koliko su produzili sezonu, 13 god kasnije ni play of nije krenuo, sve da bi dali narodu leba i igara, i posle cudno sto se momci povredjuju ili sto odbijaju reprezentaciju na leto
W

Wauuuu

pre oko 1 godinu

kad se samo setim,odmah se najezim. Dobro se secam da pao sa stolice i pri padu sve oborim sa stola,al vredelo jeeeee….dobro se secam kako me je devojka tad gledala,kao da sam ludak koji voli vise Partizan nego nju hahahahaha,al istina je takva da volim vise svog Partizanaaaaaaa!!!! Hvala ti crno bela ljubavi!!!!!!!! Hvala tiiii
H

Hej

pre oko 1 godinu

VREME NIJE ISTEKLO! KECMANNNN! I IDE TROJKAAAA, joj ko da je juče bilo, tad je bilo oduševljenje svih Srba, muk u Zagrebu!
p

pro

pre oko 1 godinu

seravanje