Kevin Durent (©AFP)
Kevin Durent (©AFP)

Kevin Durant propušta Ol star vikend

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.02.23. | 14:46

Još se ne zna ko bi mogao da ga zameni u startnoj petorci

Nadolazeći Ol star vikend mogao bi da ostane bez dve superzvezde. Još se čekaju konačne procene specijalista po pitanju dužine odsustva Stefa Karija što bi direktno uticalo i na njegovo učešće na najvećoj košarkaškoj egzibiciji, a već sada je jasno da će istu propustiti Kevin Durant.

Najbolji igrač Netsa nastavlja svoj oporavak od uganuća medijalnog kolateralnog ligamenta desnog kolena, zbog čega je propustio proteklih 13 utakmica. I dalje nije jasno ko bi mogao da zameni Duranta kao starter.

Izabrane vesti

Uz informaciju o odsustvu sa Ol stara, NBA insajder Adrijan Vojnarovski izneo je i da trener Netsa Žak Von nije mogao da iznese tačnu procenu kada bi mogao nazad na parket.

Bruklin prolazi kroz težak period, izgubio je devet od poslednjih 14 utakmica, ostao bez osmostrukog Ol stara Kajrija Irvinga koji je otišao u Dalas Maverikse, a ekipa pada na tabeli i trenutno je petoplasirana na Istoku.

Jedina svetla tačka u poslednje vreme je sofmor Kem Tomas koji je u prethodna tri pojavljivanja na NBA parketima ubacio 44, 47 i 43 poena!

Durant je u 39 utakmica do povrede imao 29,7 poena, 6,7 skokova i 5,3 asistencije.


tagovi

Kevin DurantNBA ligaOl star utakmica

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara