Screenshot - youtube.com
Screenshot - youtube.com

Kevin Panter zasenio NBA zvezde Trea Janga i Džona Kolinsa u Dru ligi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.07.22. | 08:33

Košarkaš Partizana predvodio svoj tim do pobede protiv tandema Atlante

Letnja Dru liga se tradicionalno i ove godine održava u Los Anđelesu. Okupila je sijaset košarkaša, kako profesionalaca, tako i amatera, a ponovo je privukla i neke od najvećih zvezda svetske košarke. Nedavno je Lebron Džejms imao svoj šou, a sinoć su na parket izašli NBA asovi Tre Jang i Džon Kolins iz Atlante. Na crtu im je stao Kevin Panter iz Partizana i - pobedio (103:100). Ne samo to, već je sjajni strelac crno-belih bio i igrač utakmice sa 26 poena i sedam skokova.

Veoma neizvestan susret rešen je u poslednjim sekundama. Blek Perl Elit za koji su nastupali Jang i Kolins kaskao je 11 poena za Panterovim SitiTim Blejzersima u završnici, ali je uspeo da nadoknadi minus i priđe na samo poen zaostatka. Ipak, nije imao ni snage, ali ni vremena za preokret (do kraja ostale još 1,3 sekunde), pa je SitiTim sa linije penala potvrdio pobedu.

Izabrane vesti

Panter je polako podizao broj obrtaja. Nije uzimao previše šuteva u prvom poluvremenu, razigravao je saigrače i najbolje čuvao za kraj. Eksplodirao je u nastavku, kako su šutevi počeli da ulaze tako je sve više dobijao na samopouzdanju i zatrpavao koš Blek Perla. Na kraju je bio najefikasniji akter utakmice, a u njegovoj ekipi istakao se i bivši centar Himkija Malkom Tomas sa po 13 poena i skokova.

Tandem Hoksa je očekivano predvodio poraženu ekipu, Jang je ubacio 22 poena, uz po sedam asistencija i ukradenih lopti, kao i pet skokova (7/16 iz igre). Kolins je ubeležio dabl-dabl sa 16 poena i 12 skokova (6/16 iz igre). Jang se prvi put pojavio u Dru ligi još od 2019. godine, dok je Kolins debitovao.



tagovi

Kevin PanterKK PartizanTre JangDžon Kolins

Obaveštavaj me

KK Partizan
NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara