Kevin Porter Džunior će dobiti 10.000 dolara za četiri utakmice

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.04.24. | 18:04

Amerikanac pojačao PAOK

Iako je 1. april, PAOK se ne šali. U početku je delovala kao vest u koju bi malo ko mogao da poveruje, sve dok je u Solunu nisu potvrdili: Kevin Porter Džunior je novi košarkaš tamošnjih crno-belih.

Amerikanac se obavezao samo na jednomesečnu saradnji i tako postao još jedno zvučno ime u grčkoj košarci. Kako je objavio novinar Haris Stavru, 23-godišnji bek će za pomenuti periodu zaraditi 10.000 dolara. A planirano je da odigra samo četiri utakmice. Jednu u osnovnom delu prvenstva, pod uslovom da stigne na vreme za meč sa Lavrijom (6. aprila), a onda dodatna tri kad na programu bude razigravanje za pozicije od sedmog do 11 mesta.

Izabrane vesti

To zadovoljstvo čelnici PAOK će platiti 2.500 dolara po susretu. U slučaju da se PAOK plasira u plej-of, saradnja bi mogla da se produži do kraja sezone. Za uzvrat će crno-beli dobiti igrača sa pristojnim iskustvom iz NBA lige (196 utakmica). Igrao je za Klivlend i Hjuston, beležio 15,3 poena, 4,3 skoka i pet asistencija prosečno po utakmici. Prethodno ga je 2019. kao 30. pika u prvoj rundi izabrala Minesota.

Ovo će Kevinu Porteru Džunioru biti prvo evropsko iskustvo.


tagovi

KK PAOKKevin Porter Džuniorkošarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara