"Čačak dobija teren"
"Čačak dobija teren"

Kićanović seče vrpcu 50. jubilarnog terena u Čačku!

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.08.17. | 12:56

Potpuno rekonstruisani teren KK Železničar je 50. igralište koje je kompanija Mozzart obnovila u okviru akcije “Sto terena za jednu igru”

Čačak dobija terenAkcija kompanije Mozzart prešla je polovinu puta! Jubilarni 50. obnovljeni teren biće otvoren u Čačku u čast ovog grada, KK Železničar i legende Dragana Kićanovića.

U četvrtak, 31. avgusta Čačak će biti mesto okupljanja velikih poznavalaca i ljubitelja košarke, ne samo iz ovog kraja, već i šire. Kompanija Mozzart je zajedno sa KK Železničar pripremila svojevrstan događaj koji će ostati upisan u istoriju kluba, grada i terena koji ima veliki značaj za sve Čačane.

Izabrane vesti

Najpoznatiji košarkaški teren u gradu na Moravi, popularno "Želovo", dobija potpuno novi izgled. Profesionalne konstrukcije, table i obručevi na specijalnoj podlozi oživeće duh ovog mesta, doneće novi sjaj za budućnost košarke u ovom gradu.

Čačak je iznedrio mnogo šampiona, svi su oni počeli na otvorenim terenima, a razvijali se u Borcu, Železničaru i doprineli da naša košarka dođe na svetski tron.

Jedan od njih, Dragan Kićanović, svečano će preseći vrpcu i zajedno sa svojim nekadašnjim saigračima, prijateljima obeležiti početak nove ere za ovaj značajni teren. 

Humanitarni karakter događaja dodatno će ujediniti sve na terenu oko jednog cilja – što više pogođenih trojki za čačansko porodilište!

Dođite na teren u četvrtak od 18 časova da zajedno pozdravimo legendu srpske i čačanske košarke!

Do sada je kompanija Mozzart obnovila terene u Pirotu, Prijepolju, Feketiću, Zrenjaninu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Velikoj Drenovi, Kruševcu, Valjevu, Šapcu, Pribojskoj banji, Labudovom brdu, Mačvanskoj Mitrovici, Beloj Crkvi, Svilajncu, Preševu, Negotinu, Rumi, Novom Sadu, Nišu, Kovinu, Obrenovcu, Leskovcu, Zrenjaninu, Raškoj, Novoj Varoši, Bačkoj Palanci, Zaječaru, Bajinoj Bašti, Lazarevcu, Čukarici, Paraćinu, Čukaričkoj padini, Ubu, Savskom vencu, Vrbasu, Užicu, Kikindi, Inđiji, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Prokuplju, Smederevskoj Palanci, Apatinu… I biće ih još. Nastavljamo do svih 100 obnovljenih terena!


tagovi

100 terena za jednu igruDragan Kićanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara