""
""

KK Borac osvežen FMP-ovim pulenima

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.08.16. | 14:31

Čačani su već angažovali Đokovića i Radovanovića, a na putu je i dogovor s Đorđem Mićićem

Košarkaški klub Borac angažovao je dva bitna pojačanja za narednu sezonu. Čačane su pojačali dojučerašnji igrači FMP-a Ilija Đoković i Marko Radovanović.

Izabrane vesti

Đoković je u minuloj sezoni imao visok indeks korisnosti 189, uz 178 datih poena. Značajno je da je sa reprezentacijom Srbije (U18) osvojio srebrnu medalju na EP.

Ništa manje bitno pojačanje nije ni krilni centar Marko Radovanović. Čačanin, koji je kao igrač stasavao u mlađim selekcijama Crvene zvezde pokušaće da pomogne Borcu da ponovo izbori Superligu.
Nadam se da će se naša pojačanja razvijati u pravom smeru. Sa ovom dvojicom igrača nije zaključen spisak pojačanja jer ima igrača koji su voljni da zaigraju u našoj dvorani”, kaže direktor Borca, Marko Ivanović.

Trenutno sa Borcem trenira Mladen Pantić, a nije isključeno da se ekipi priključe Marko Jošilo, ali i nekadašnji kapiten Borca Đorđe Mićić.

Kako nezvanično saznajemo došlo je do saradnje na relaciji dva čačanska kluba, Borca i Mladosti. Tačnije do fuzije juniorskih selekcija ova dva tima, u jedan, koji će nastupati pod imenom Mladost i pored Juniorske lige igraće i ligu Srbija 2, grupa Zapad.

Poslednju kontrolnu utakmicu Borac je odigrao protiv Temišvara (64:74), ali će uslediti serija  provera sa FMP-om, a odmah zatim i rumunskom Krajovom, Mornarem, Slogom…

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Marko RadovanovićMarko IvanovićKK Borac ČačakIlija Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara