Komentari na vest

Klinč u Morači: Trener Valensije nasrnuo na sudije u tunelu posle trijumfa Budućnosti (VIDEO)

Z

Zbaj

pre preko 2 godine

Samo ovi sto nisu gledali mec mogu da kazu to je tamo redovno… Kao prvo ovaj faul nije bio od svih 5 igraca na terenu samo je jedan trazio faul a to je ovaj sto je spustoo loptu, cak je i Dubljevic bio svjestan da nije faul. Kao drugo dvije kardinalne greske na stetu Buducnosti su se desile na manje od 3 min do kraja meca, prvo cista kradja Silija svirana kao faul, onda cista blokada Atica svirana kao faul, a i tokom samog meca se su bar 3,4 greske sudija u njihovu korist. Jos covjek na kraju ima obrza da se zali sudijama koje mu citav mec pomazu, i to za situaciju koju su sudije odlicno pricinenile. I svaka cast czbg1 na komentaru.
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Koja je ovo liga?
S

Skorup

pre preko 2 godine

Čujete li ovog veli to je normalno za Moraču!! Ma šta napriča molim te. Da nije nestajalo struje u Morači možda?? E kratke nazovi pameti. A jesi li gledao kako su tokom meča pokrali tu Budućmost??
G

Gost pigon

pre preko 2 godine

Auuu, faul cist kao suza
Z

Zbaj

pre preko 2 godine

Toliko je cist da ga ni sam Dubljevic nine trazio kao ni njegova 3 saigraca, samo je ovaj sto je spustoo loptu rasirio ruke. Inace treba samo da pogleda ovaj trener Valencija sta su za kradju Silija i blokadu Atica faul svirali, valjda bi se usima pokrio.
G

GostX

pre preko 2 godine

Nije covek odavde pa ne zna da je to standarnda prica u Podgorici, bez tog ne mogu nikog da pobede.
Z

Zbaj

pre preko 2 godine

Pa ovaj mec je pravi primjer na sta se zale navijaci Zvijezde, zale se na ovakve situacije dje nije bilo faula a to sto su neke kljucne situacije bile u njihovu korist to nema veze, kao sto su nocas i bile, Siliju cista kradja svirana kao faul, a Aticu cista blokada.
c

czbg1

pre preko 2 godine

Ne znam na sta se zali covek, poklonili su im faul Silija, covek izbio loptu i posle cista rampa Atica kada je sudija(kad cujem sutkinja osip dobijem, zanimanja se ne menjaju po rodovima, sudija je sudija, bio muski ili zenski) i to u finisu meca, takodje faula nad Dubljevicem na kraju nije bilo, izmakli mu stolicu.