Komentari na vest

Klinička slika stabilna, ali antibiotik se konzumira samo u ograničenim količinama

c

cCoa

pre 6 meseci

Pa je l 11.000,15000 ili 18000 navijaca hajde da se zna cifra
G

GLAVATI

pre 6 meseci

18 000. DA SI BIO VIDEO BI POSTO NIKAD NISI NI BIO U ARENI NE ZNAS STA CES CEZNES DA ODES NEKADA
n

nikolas1

pre 6 meseci

Kada se pogleda raspored Zvezda je u prvih šest kola trebala da ima bar četiri pobede da bi se nečemu nadala,sada tek dolaze najteže ekipe a i da je Jago promašio onu trojku izgubili bi.Sve u svemu još je to loše.
F

Familija

pre 6 meseci

Teodosić jeste nosilac ekipe i kičma tima oko njega ćemo graditi ekipu i igru Teo to znači košarka Teo to znači medalja titula pehar jedna jedina reč ZLATO
v

virus vs bakterija

pre 6 meseci

ako je virus u pitanju...trebalo bi valjda se trosi antivirotik, a ne antibiotik 😆
S

Svakako

pre 6 meseci

Ma nemaju pojma ni o cemu
S

Sur Side

pre 6 meseci

Utakmice košarkaša aj nazovi crvene zvezde su kao da gledam snorkijevce.
k

krsten

pre 6 meseci

Aj nazovimo da si hteo da ispadnes komicar i bistar.
b

brine

pre 6 meseci

Pa ti nemoj da gledaš
0

0010

pre 6 meseci

Kompletan tekst, jedino autor nije spomenuo Bolomboja u opservaciji koja je od prilike tacna. Zasto nije, ne znam ali je jedan od najkonstantnijih igraca od pocetka sezone.
3

3 Pojacanja

pre 6 meseci

Kuzmic...Ilic...Lazarevic... u FMP ili u Megu na pozajmicu do kraja sezone,taman da se odlaskom njih trojice oslobode 3 mesta u timu za 3 pojacanja na poziciji 4-ke,pravog visokog teskog centra i beka sutera,to je ono sto nam treba za titulu i top 8,jer ovaj tim koji imamo jednostavno bez bar jos 3 pojacanja ne moze da ostvari najvise ciljeve ove sezone,to je cinjenica koju vidimo svi!
d

d. g.

pre 6 meseci

A zašto ti je recimo Simonović bolji od Ilića?
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Играчи играју под неком блокадом, неподносе притисак и императив победе! Јуче једино Митровиќ, Давидовац и Тео су дали све од себе и када није ишло, од странаца једино Јаго. Неразумем Нејпира, Хангу, Гедраитиса, Тобија, играчи са огромнин искуством а тако очајна игра?
a

aj leba ti

pre 6 meseci

pisi bar latinicom… jer toliko si nepismen da bole oci a dusa place za jezikom srpskim
Б

Баварски дерби

pre 6 meseci

је добио "српски" Бајерн...

мв1977

pre 6 meseci

Nikad jača Zvezda! Čoviću sad ili nikad! Ako ove sezone ne uđe u top 8 nazad u Železnik!
о

ове године се

pre 6 meseci

палите на топ 8?
@

@ove godine

pre 6 meseci

Nisu jos sigurni, objasnice nam "Covkins" negde u aprilu vrv
S

SB

pre 6 meseci

Da je bio jos jedan derbi, bilo bi " intensive care" i na aparatima,😂😂😂
@

@SB

pre 6 meseci

Derbije dobija ko je domacin, ono su 2 izuzetka u EL prosle sezone, tako da kad Zcezda bude domacin ocekuj prosek 15 razlike, jer se domacin razlece po terenu a gost cesto ne zna gde bije
D

DV

pre 6 meseci

Ko vama pise ove tekstove, Mira Markovic sa cveticem u kosi!? Ako vec hoces slikovito-medicinski, "klinicki mrtav fmp dao znak zivota, ali tek sledi pakao"!
@

@DV

pre 6 meseci

Klinicki mrtav, ima bolju poziciju od vas u ABA a velo verovatno isti skor od veceras, znaci i vi ste klinicki mrtvi, spin masinerija radi punom parom

Sakur

pre 6 meseci

Au koje lozenje a dobili kuci asvel i bajern ahahah ja ne verujem
H

Haha

pre 6 meseci

A šta ste vi dobili? Asvel u gostima i Zvezdu kući? Po vama dve najgore ekipe u evroligi? Na šta se onda vi ložite? Na Megu? Na studente?
A

Aleksanderr

pre 6 meseci

Ne znam druze ostavljas komentar dase covek samo prekrsti. Koga ste vi dobili Asvel i nas. Zvezdu 2 raz i ne znam na cemu ovo potcenjivanje Zvezde i ostavljanje ovakvih komentara.
P

Pazi

pre 6 meseci

Ljudi pustite lika, on hejtuje sve živo. Njega čak ni njegovi ne uzimaju za ozbiljno. Odavno je provaljen.
L

Laki92

pre 6 meseci

Slažem se da Zvezdina igra kao igra, u oba pravca, je daleko od idealne. Ali kada se pogledaju procenti šuta od prvog meča, za ekipu koja je šuterska, onda je 2-4 pravo čudo, a da je bilo 3-3, to bi bila naučna fantastika. Hoću reci, Zvezda malo da popravi igru u ova pravca, i sa solidnom procentima šuta( ne računamo neke utakmice gde ce verovatno ulaziti nadprosecno), ali sa solidnom procentima, Zvezda moze bez problema da bude makar u play in-u, znaci po meni je realnost ta borba od 6-10 mesta, pa posle sta bude.
N

News26

pre 6 meseci

Vreme je da Zvezda osvoji Evroligu !
D

Dosta šuplje

pre 6 meseci

Kad se pogleda raspored teško moze da se gaji bilo kakav optimizam. Ne verujem da će uspeti do sredine decembra kada dolazi Alba da se dobije ijedna utakmica u Evroligi. Sve ostalo je supljiranje.
D

Dve

pre 6 meseci

Evrokup ekipe
z

zvezdas..

pre 6 meseci

Ovaj tim bez dolaska dva ikvalitetna igraca ne moze nista, sve je ovo lose i dalje, Ako hocemo da igramo top 8 to se ne moze sa ovim igrackim kadrom, Sta cemo ako se povredi Teo? Sta cemo onda?
r

river plejt

pre 6 meseci

Podrska ekipi dokle god pokazuju borbu kao sinoc..... Jednoga dana zalice mnogi sto ga vise neeemaaaa, ostace pesmabi uspomena na TEA KAPIITEEENAAAAA