Komentari na vest

Klipa napustio Zvezdu i otišao u Kinu, menja ga Jorović

Муне

pre preko 1 godinu

На жалост нема више доброг тренера у млађим категоријама Ц.Звезде. Бојан Ђерић је добар тренер, али је склоњен по страни. Све најбоље Слоби Клипи и човек је заслужио да узме новац у иностранству. Пуно среће Клипа.
c

cccc

pre preko 1 godinu

Njegov rad nevidljiv u prvom timu.ozbiljan strucnjak ,ali u pogresnom klubu.mi za 10 godina nismo uspeli da proguramo niti jednog omladinca,prosto nemoguce.
d

drRose

pre preko 1 godinu

Ti si lud....kako nismo?
v

vukajlo

pre preko 1 godinu

Slobo srećno u daljem radu. Čisto da se zna Jorović je proveo godinu dana Lečeći se u Zvezdi. Nije odigrao ni jedamn minut. Čim se oporavio napustio je zvezdu.
C

CzBgg

pre preko 1 godinu

I otpevao je pesmu zene vole oficire, nije bas da nista nije uradio
N

Nebo N

pre preko 1 godinu

Užas. Bas sam razočaran. Klipa se morao zadržati a nek Jora ide u Kinu.
d

dejan_chalak@yahoo.com

pre preko 1 godinu

ima li neko Klipin mail, da mu se javim da idem s njim, budem asistent
x

xhee

pre preko 1 godinu

slobodan.klopa@cingdao.rs
K

Katastrofa

pre preko 1 godinu

O neee... Kad će Čović da nauči da Zvezdi trebaju ozbiljni treneri kako u prvom timu tako i u mlađim kategorijama. Taman smo oterali ove invalide Simonovića i Jorovića i on vraća ovog Jorovića posle dva dana u klub.....
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ne vraca ga Covic nego Ivanovic ! Jer da Covic bira strucni stab Ivanovicu, nit bi otisao Simonovic nit bi prvenstveno Ivanovic pristao na to !
@

@Bg

pre preko 1 godinu

Znaci ako sam razumeo,Ivanovic otera Jorovica iz svog strucnog staba da bi ga posle dva dana isti Ivanovic vratio,iako kao trener prvog tima nema nikakva ovlascenja nad juniorskom ekipom,a jos manje nad tim ko je trener u istoj.Ok.Ocena iz logike 0.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Opet to sto Ivanovicu ne treba Jorovic, ne znaci da nema potencijal za trenera. Data mu je sansa da trenira klince, sto se tice mog prvog komentara nisam stigao da procitam ceo tekst a na osnovu tvog komentara zakljucio sam da je Jorovic vracen u strucni stab prvog tima.