Komentari na vest

Ko je novi Megin biser Petar Kovačević: Igrom podseća na Mačvana, prodaje finte sa basketa, izvukao Srbiju iz B divizije

O

Ok

pre oko 1 godinu

Jel to vi pricate o buducem igracu Crvene Zvezde najboljem kk klubu zadnjih deset godina na ovim prostorima. Pa svim domacim mladim igracima je jasno gde se dobija karta u zvezde. Pitajte Petruseva bice vam jasno. Za saznanje gde se propada pitajte Zagorca i Dangubica.
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Црвена Звезда не постоји од 2011. навијаш за приватни клуб једног човека. Тужно али истинито.
G

Gost43

pre oko 1 godinu

SAMO U PARTIZAN EVRO PRVAKA
S

Soichiro

pre oko 1 godinu

U mladjim kategorijama we zbog rezultata forsiraju akceleranti koji su u Tom moment fizicki dominant I nad vtsnjacima... Kad predju u senior pa cak I juniore fizicka dominacija nestaje I oni posustaju a talentI su odustali posle kadeta... U realu promovisu dete od 14 godina I 211...videcemo ga vec u kadetima za par godina.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Gledao sam ga prvenstvu za mlade. Lik igra kao da ima 30 godina, namazano, iskusno, sa mnogo energije. Biće to vrlo koristan igrač. Old school srpska škola. Čovke reaguj!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ma izvini skaute za NBA za Istocnu Evropu nismo te prepoznali odmah.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

NBA skauti uce od mene.
J

Japi

pre oko 1 godinu

Igra kad je visi pola metra od svih.
T

Tubeki

pre oko 1 godinu

Decko bio MVP Kls lige, i onda je rezerva igracu koji mu je bio rezerva u Okk... Slicno je i Uskokovic u odnosu na Rorija Mega forsira strance i ne vraca paznju na svoje igrace osim jednog koga guraju, sto je tuzno I oni i Fmp umesto da igraju ligu sa nasim mladima kosarkasima, oni ih samo unistavaju sedenje na klupi
g

grobariiii

pre oko 1 godinu

za ovog ni u njegovoj ulici nisu culi
А

Аки

pre oko 1 godinu

Биће бољи од твојих Смаилагића и Вукчевића.