Kokoškov izabrao stručni štab, Krstić direktor reprezentacije

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 14:00

Zvanično potvrđen stručni štab Srbije za predstojeći kvalifikacioni ciklus

Seniorskoj reprezentaciji Srbije uskoro predstoje obaveze u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje se 2021. godine održava u Nemačkoj, Češkoj, Gruziji i Italiji. Srbija će prvi meč igrati u gostima protiv Finske 20. februara, a potom kod kuće protiv Gruzije u hali „Aleksandar Nikolić“. Samim tim, selektor Srbije, Igor Kokoškov, odredio je stručni štab koji će predvoditi reprezentaciju u predstojećim kvalifikacijama.

Izabrane vesti

Za direktora reprezentacije Srbije postavljen je naš nekadašnji proslavljeni reprezentativac, Nenad Krstić, dok će tim menadžer biti Nebojša Ilić. Uz Igora Kokoškova će u timu delovati pomoćni treneri Dejan Milojević, koji trenutno sa klupe predvodi ekipu Mega Bemaksa, potom Vladimir Jovanović koji je na čelu FMP-a iz Železnika, te Jovica Antonić, koji se već sedam godina unazad nalazi u timu Srbije.

Kao skaut, postavljen je iskusni Bogdan Karaičić, koji je iskustvo sticao u Lokomotivi Kubanj, a kao kondicioni trener delovaće Vladimir Koprivica, izuzetno poznat stručnjak, koji je između ostalog i redovan profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

Ostatak medicinskog tima činiće dr Dragan Radovanović i dr Milan Mirković, koji će biti lekari nacionalnog tima, potom Dušan Sajić i Velibor Kosanović, koji će raditi posao fizioterapeuta, dok će za opremu reprezentacije biti zadužen ekonom Jovica Aničić.

Foto: Košarkaški savez Srbije


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara