©Starsport
©Starsport

Koprivica: Ušao sam u najbitniju utakmicu sezone posle dugo vremena

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.05.23. | 23:41

"Nije baš lako prilagoditi se", kaže centar Partizan Mozzart Beta

Nije Balša Koprivica imao sreće ove sezone. Prvo prelom šake, potom i mononukleoza učinili su da mladi centar Partizan Mozzart Beta propusti veći deo aktuelne sezone. Večerašnja partija protiv Reala u četvrtfinalu Evrolige bila mu je tek treća od starta 2023. godine.

Dobio je Koprivica minimalnu minutažu, tek nešto više od jednog minuta proveo je na parketu, jer kako i sam kaže u izjavi za Sport Klub posle poraza od madridskog tima, daleko je od željene forme.

Izabrane vesti

"Okej sam se osećao, i dalje nisam na 100 odsto, ali polako se vraćam. Imao sam osećaj da sam malo bio u minusu što se tiče tela, ali sam psihički bio u igri. Moraću da pogledam na snimcima kako sam se kretao, ali mi svakako fali još malo kako bih ušao u ritam. Ušao sam u najbitniju utakmicu sezone posle dugo vremena, tako da nije baš lako prilagoditi se", rekao je 23-godišnji košarkaš.

Crno-beli su se dobro držali do samog kraja, ali se ispostavilo da je izostanak Kevina Pantera i Matijasa Lesora bio presudan za ishod.

"Smatram da smo našim greškama izgubili utakmicu, s obzirom na to da smo u jednom trenutku vodili skoro 20 razlike. Prepustili neke lake poene i nismo pravili faul kada je trebalo. Sada gledamo sledeću utakmicu", zaključio je Koprivica.



tagovi

Balša Koprivica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara