Rade Zagorac (©Starsport)
Rade Zagorac (©Starsport)

Korona se širi u Partizanu: Pozitivne testove dobili Zagorac, Miletić i četiri člana stručnog štaba

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.01.22. | 15:19

Dangubić ostaje u izolaciji, uskoro se vraća Avramović

Redovno testiranje pred utakmicu 9. kola Evropa, u kojoj crno-beli večeras od 20.30 u “Štark Areni” dočekuju Trento, donela je novu glavobolju Partizanu. Pozitivan test na virus korona dobili su kapiten Rade Zagorac i Dušan Miletić, kao i četiri člana stručnog štaba.

Testirani su i igrači koji prethodnih dana bili pozitivni, a nalazi su pokazali da je Aleksa Avramović negativan, što znači da se njegov povratak u tim može očekivati veoma brzo. Ali je zato Nemanja Dangubić i dalje pozitivan.

Izabrane vesti

U saopštenju Partizana na klupskom sajtu navodi se da se svi članovi, koji su bili pozitivni na testiranju, osećaju dobro i da su upućeni u izolaciju.

Crno-beli bi posle duela sa Trentom u Beogradu trebalo u nedelju da gostuju Studentskom centru u Podgorici. Sve pod uslovom da se zaraza ne proširi i ne iskoče novi slučajevi do puta u Crnu Goru. Podsećamo, korona virus pokosio je klubove u regionu i čak pet utakmica 16. kola ABA lige odloženo je. Zasad bi za vikend trebalo da se odigraju samo dva meča: pomenuti između Studentskog centra i Partizana, kao i hrvatski derbi između Cibone i Zadra.



tagovi

Rade ZagoracDušan MiletićAleksa AvramovićNemanja DangubićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara