Komentari na vest

KRAJ: FMP - Crvena zvezda 72:83

T

Teodosić M.

pre 6 meseci

Da sam ja igrao odbranu Kirilenko ne bi imao 7 blokada
Б

БлекСабат

pre 7 meseci

Теодосић,злочин који траје!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Ova igra koju mi igramo, to je dosta tanko za Top 8, čak mislim da je Čović rekao da se napada top 4. Ako smo doveli novog trenera, trebalo bi da dovedemo i nekog novog igrača jer ovo dosta škripi.
B

Bida

pre 7 meseci

Ja misli da je ovo najjaci derbi na svetu xaxa dva kluba sa istom adredom isti predsednik xaxa ovo samo u srbiji moze
N

Neverovatno

pre 7 meseci

Krajnje neizvesna utakmica koju zvezda dobija 39ti put😄😄😄
g

goat978

pre 7 meseci

Beson ušao na 63:63, prodao 2 lopte bez ikakve potrebe i šutnuo 2 puta preko ruke iz potpuno neizgrađenih utakmica - da ga je treber Zvezda savetovao ne bi bolje za njih odigrao.
f

file62

pre 7 meseci

Dokle bre Teo...na svakoj utakmici baci 5 lopti bez mozga..forsira 3p sa uzasnom statistikom...a mali Top na kaljenje...
p

psyhhodelija

pre 7 meseci

Nije napeto i neizvesno ali ipak gledate...
t

turbo-folker

pre 7 meseci

Napeto k'o treger.
d

de gopl

pre 7 meseci

36 puta smo ovo gledali i 37 cemo
s

sasa70

pre 7 meseci

Kad Grk shvati sta se kuva u zvezdi ima sam da da odkaz!!
T

TP-1

pre 7 meseci

E ako da oDkaz...onda bice zeznuto!
r

realno2

pre 7 meseci

Ovde drame nema. Evo 63-63 fmp namerno sutira iz nemogucih pozicija. Znamo svi ko pobedjuje veceras nije problem. Ali komsije, u kom ste vi kanalu kad vas vaš razvojni tim dere...
@

@realno

pre 7 meseci

O kom kanalu pricas, imamo u oba takmicenja isti skor, znaci mi smo u kanalu a bi u nekom posebnom univerxumu
@

@@

pre 7 meseci

Jednostavno. Izgubili smo od Barse kod kuce manje od 10 razlike i od Olya u produzecima sa diskutabilnom sudjenjem. A vi? Fmp va *ebe, zalgiris, virtus. Sta ce tek da bude kad krenu utakmice protiv Oly Barse i Makabija?
K

Kuku majko

pre 7 meseci

nasta licimo!Ko ce ovo da sredi Bog dragi zna .
O

Odlazi Covicu

pre 7 meseci

Pa Covic ce da sredi, on je sklepao ekipu a ne trener !
i

igor978

pre 7 meseci

Pvaj Jago bi Partizanu legao kao kec na deset, a vama igra trećeg pleja, ej!
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

Au cirkusa!!! Ko li će da pobedi, zna li ko?? +
6

636362

pre 7 meseci

KOJA TUGAAAAAAA !! GUBIMO OD FMP HhHHH
J

JasamJa

pre 7 meseci

Zanima me samo kako će Top odigrati protiv Partizana večeras i ako mi može neko reći kakav je ugovor sa Megom vezano za njega, može li se povući sa pozajmice i kada, nisam upućen.
m

mozda gresim

pre 7 meseci

Mozda gresim, ako neko cuo isto kao ja nek se oglasi. Koliko se dobro secam mi smo ipak posle pozajmice raskinuli ugovor sa njim. Misko ga uzeo u Megu. Ne znam ako gresim ali mislim da sam procito tu vest negde na mozzartu. Poz

VecaBg1971

pre 7 meseci

Po meni Jago korisniji u poslednja 3 minuta nego Nejpir za celu utakmicu. Koliko lik igra malo i nije nista losiji ni od Tea i Nejpira.
C

Cccc

pre 7 meseci

Ovaj trener bar pokušava nešto reponja je gledao kako tonemo ali Ilića i Teodosica nemoze izgleda niko naučite kako se koš pogađa.
z

zlatko gost

pre 7 meseci

uu kakva drama …xD
0

0211

pre 7 meseci

POD HITNO DOSELEKTIRANJE EKIPE SA JOS 2 VRHUNSKA POJACANJA. OVAKO AKO POSTANE PROPALA SEZONA. RADONJU TREBALO DA VRATE. I TO JE GRESKA. VIDECEMO
P

Peda dunjder

pre 7 meseci

Sta je tacno promenio Grk?I dalje Hanga prenosi loptu,i dalje Kuzmic na klupi,nema zelje,borbe i dalje mada to i ne cudi kad se uzme u obzir godine starosti nase ekipe
Д

Домаћин

pre 7 meseci

А шта тачно да промени за 2 сата тренинга?

VecaBg1971

pre 7 meseci

Sta da promeni covek za 24 sata, jel ste vi ljudi realni?!

VecaBg1971

pre 7 meseci

Nema vremena da se nesto mnogo promeni za ova dva derbija, mislim da ce nas ubiti groblje na oba. Tako je kako je, trebace jedno metar dana da se vidi bilo sta od Sveropulosove zamisli ako od ovoga uopste moze ista da se napravi.
D

Djape45

pre 7 meseci

Ali kad se setim koliko smo dizali Nejpira u nebesa protiv Asvela, kako je bolji igrac od Kampaca itd itd.
M

Momentalni

pre 7 meseci

Otkazi za Tobia i Yaga,momentalni,Lazarevic i Kuzmic napolje i dva igraca pod hitnooo

VecaBg1971

pre 7 meseci

Ceka se NBA cistka za ovu sezonu pa da se vidi sta je od igraca slobodno, iz Evrope tesko da moze bilo sta da se dovede.
Đ

Đukin fan

pre 7 meseci

Bez sata čekanja!!!Toliko su loši da su prešli nivo sramote,totalno neupotrebljivi !!!Tesko je sada traziti iole bolja rešenja,no ko god da zaigra umesto ovih balvana gori ne može da bude!!!!Zvezdu je potpuno upropastio onaj sto rep vezuje gumicom za tegle sa zimnicom!!!Neverovatno
O

Odlazi Covicu

pre 7 meseci

Laganih 20+ razlike za Partizan u oba derbija, na zalost takva nam je trenutna realnost sa ovom sklepanom ekipom od strane Covica....
G

Gost997

pre 7 meseci

Ma kako ne, eno Partizan igra kao Golden State 2015, sa sve Jaramazom i Kaminskim ce da nas razbiju, oni su bre bolji od Karija i Grina
D

Djape45

pre 7 meseci

Igra sve u svemu nista specijalno, da ne kazem losa. Ono sto moze da nas raduje jeste 16 asistencija. 4 za slobodna bacanja, i 12 asistencija na 15 pogodaka iz igre.
Н

Нико као ја

pre 7 meseci

Ми играмо ону најгору Евро-куп кошарку, из ранга оних дивљачких екипа.
P

PFC

pre 7 meseci

Na poluvremenu mogu npr. Nejpir, Hanga i Gedraitis tamo, a Votson, Beson i Voker 'amo. Mislim, zašto ne probati još neke varijante, pa trening je, porodično druženje. Ono jeste da ide TV prenos (čak se i za bodove igra), izloženo je javnosti, ali Bože dragi, pa ne mora se baš sve otkriti, onako, dozirano.
z

zaks

pre 7 meseci

Nije do trenera , izgleda .
M

Makks

pre 7 meseci

Dusko je bas radio sa ekipom, vidi se. U napadu je lopta je kod Nejpira 20 sek (ili Teodosica) i resava se u poslednje 4 sek... Staticno, haos.
@

@makks

pre 7 meseci

Janis Sferopulos je sleteo u BG pre malo vise od 24 sata, sa ekipom proveo sat vremena juce, i ti ocekujes da ekipa promeni licni opis danas, evo recimo za pocetak Tobi je pogodio trojku, Teo pogodio a da to nije za 3, vec se vidi napredak u odnosu na ovog koji je ekipu u taoav psihicki kanal da je to neverovatno
M

Makks

pre 7 meseci

@makks, upravo o tome i govorim ako umes da citas. Dusko je od ove ekipe napravio psihijatriju. Nadam se da ce ih Sferopulos podici.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Vidi se kako su naši sokolovi uzleteli čim su sa nogu skinuli okove tiranina Ivanovića. Prosto lete po terenu. Sve pršti od želje, borbe, tečne igre i lucidnih poteza. Košarka u svojoj lepoti. Ja kao navijač Zvezde jedva čekam utakmice protiv Partizana.
t

ti si neki .....

pre 7 meseci

da li osećam neku dozu sarkazma u tvojem pisanju? Pošto je ovo što su igrali u prvom poluvremenu ravno nuli. Sreća što igramo sa ovima koji se bore za opstanak, Zadar bi nas opeglao.
7

73737

pre 7 meseci

Koji ocaj od kosarke, najezim se kad neko kaze da Zvezda ima nikad jaci tim. Jedino Nejpir i Gedraitis, ostalo sve suvi prosek, Teo 40 godina rekreativac, igraci za Albu svi bukvalno.
k

kyks

pre 7 meseci

Tobi, Hanga, Bolomboj, u svojim timovima imali ulogu da odmene par minuta glavne igrace, Bolomboj ni to. Ali se prica neukim i povodljivim lako prodala da se radi o vanseriskim igracima, slicno se prpdavalo i kad je Hasan Marzin dolazio iz Olimpijakosa. Udjite proverite prosleosezonske brojke i videcete.
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

Kuku majko, na sta ovo lici....Ne zna se ko je gori od koga...Ilic katastrofa, Davidovac uzas, Tobi mrtvac. Strasno je ovo sto gledam, i bojim se da ce nas grobari naduti sa 50 razlike...i to ne bi bilo nikakvo iznenadjenje.
T

Teo4

pre 7 meseci

Pojačanja trebaju da igraju ako su već došla, Jago, Tobi igrači su tu i treba da su u timu, ovako izgube kontinuitet, najbolje se uklope kroz takmičarske utakmice.
G

Gledajte

pre 7 meseci

E sad se vidi da se nista nije radilo.igra zbrda zdola ,mnogo ce vremena trebati da se ovi sredi!
v

vladedj

pre 7 meseci

Jago i Davidovac ne mogu ni protiv FMP-a za sada. Davidovac ce dici formu pa ce i to liciti na nesto, znamo koliko moze, ali Jago bas los.
J

Junker

pre 7 meseci

Voleo bih da gresim ali ovo moze da bude mozda i najgora sezona Zvezde u poslednjih 10 godina. Ova prva cetvrtina je uzasna, bukvalno igraci ne znaju ni jednu jedinu akciju.
r

rider gost

pre 7 meseci

I ja to mislim,ovo je najgori tim u zadnjih sedam,osam godina..U sustini svaka sezona je sve gora i gora..Mislim da ne znaju sta hoce i sta rade ovi iz uprave.Kuzmica placaju da sedi sa cvikerima i mase peskirima,otkaz za Yaga i Tobya i da se dovedu zamene
F

Forma uspon

pre 7 meseci

Fino je ovo posložio Sferopulos vidi se već taj jasan trenerski pečat
C

Crni sine

pre 7 meseci

O kom ti pecatu pises hahaa
S

Si

pre 7 meseci

SIMONOVIC NE IGRA KUZMIC NA TERENU. OPET ISTA PRICA. HOCETE PRAZNU ARENU KAD IGRATE IZGLEDA
S

Saša_PFC

pre 7 meseci

Koga interesuje bilo sta vezano za ovu utakmicu...upravo protiv ovoga se bore klubovi u ABA ligi kao i Partizan u domacem prvenstvu.Igrati polu privatnu ligu sa unapred resenom utakmicom nema smisla i cisto gubljenje vremena ko gleda ovu utakmicu gde je isti covek vlasnik oba kluba i presipa iz supljeg u prazno.
b

bgcz

pre 7 meseci

ako presipa iz supljeg u prazno, onda znaci da nema love ni u jednom od dva tima. Nemoj posle da pricas da preliva.
Č

Čuš

pre 7 meseci

Tebe interesuje čim komentarišeš, Dodikovci istupite iz Abe ako vam se ne svidja, jedva ste naterani da udjete sad ne može niko da vas istera.
G

Gostgost

pre 7 meseci

A zasto ste igrali tu ligu prethodnih godina? Zasto odjednom necete? I koju uopste ligu igra kk Ofy iz kog dovodite igrace na pozajmicu? Jednostavna pitanja, tako da molim borce za pravdu (kakva ironija, oni koji su predstavnici svega pogresnog, nepravednog i nesportskog se "bore" za pravdu) da mi isto tako jednostavno odgovore. I bonus pitanje - da li je pravda pravda i pravila propisana dokumentima koja je i Partizan potpisao, ili je pravda ono sto se Partizanu cefnulo da radi i da moze da radi sta i kad god zeli? Hvala unapred na odgovorima.
R

Realni Arth

pre 7 meseci

Za Sasu- Prijatelju, jel verujes u to sto pises ili cisto onako pises da ubijas vreme? Pa ako bilo ko javno imao tu privilegiju to ste bili vi bar jednu dekadu (10 god.) Pa vi ste protiv Hajduka iz Kule ni bod niste izgubili, a u kosarci u prevodu Igokea. Ajde molim te ako vec hoces da kritikujes onda lepo kreni od sebe. Drugo, da li stvarno mislis da FMP ima bilo kakvu sansu protiv ovakve Zvezde, ili Partizana, naravno da nema, ne smao FMP nego skoro svi timovi ABA lige, mozda Stidentski Centar koji ponekad inznenadjuje, a to sigurno nece biti slucaj ove godine, jer Partizan ne moze da dozvoli sebi taj luksuz pa da izgubi! Ni meni se ne svidja bilo kakva pomoc u tom smislu, ali nemoj drzis kazi-prst uvek ispred, moraces prvo da krenes od samih sebi!