Komentari na vest

KRAJ: Mornar - Partizan Mozzart Bet 76:98

M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Gde god da igra Partizan,Bar, Zadar,Split,Podgorica,Čačak,svuda je duplo više gledaoca i atmosfera duplo bolja nego kad gostuje Zvezda.Zna se da je došao Željko i njegov tim,da je praznik tog dana u tom gradu.Ovo danas u Baru grmi.Zato je Partizan najbolji i najveći košarkaški klub na ovim prostorima.
7

777

pre 4 meseca

sanjaj!
H

Haha

pre 4 meseca

Videli smo te doceke dok nije drzava ugurala pare,dok se nije igrala EL,dok nije bio Zeljko i ova pojacanja iz EL,NBA,F4 ekipa EL i EK. Kad ste igrali EK i LS ni vasi navijaci nisu dolazili da vas gledaju. A u hrvatskoj je normalno da svoji docekaju svoje cvecem.
@

@HAHAHA

pre 4 meseca

@hahahi kad smo imali budzet 700 hiljada evra a tvoj klub 7 miliona evra i tad smo imali vecu posetu od vas, a da vas, ali ABA liga to vas ne zanima, a cekaj ne zanima vas ni EL sta vas zanima porodicno takmicnje? vama je samo potaman kad imate veci budzet od konkurecije tad vam niko nije smetao kako ste vi meni dobri...a vidis dobro su vam igraci placeni ali lose igraju, zasto igrate veceras u pioniru zautera hala u Zelezniku, jel pun pionir imali 9000 ljudi polako se priroda obnavlja a ti nastavi da pratis Partizan dokle god vi nas toliko pratite ja znam da mi radimo pravu stvar....
g

grobar1970x

pre 4 meseca

ja ne znam zasto je to cudno pogotovu u regionu, Partizan je regionalni klub ima navijaca sa celog Balkana ja znam momke iz Kumanova koji imaju sezonske njih deset kupilo 5 sezonskih i dolaze naizmenicno...inace sam iz Sapca i kad krenemo na utakmicu pun auto-put bosanskih tablica sa salovima KKP...garatujem da od 16000 pretplatih karata bar 10000 nisu Beogradjani.........a i imas i dokaz od EL da smo drugi najgledaniji tim u EL na tv ekranima i ako nismo igrali F4 da smo stigli do tamo bili bi prvi zato nam se i smesi neki ugovor ili licenca sa EL na 2-3 godine najmanje...posto A licencu imaju samo klubovi vlasnici....
a

ales

pre 4 meseca

Kakvi su ovo sutevi smitha ? Jel igrao brat nekad kosarku ?
P

PFC

pre 4 meseca

Ma treba mu otkaz uruciti odma🤡🤡
A

Ahha

pre 4 meseca

Sreca pa igraju protiv ovih polupanih iz Mornara koji ne mogu da se sastave,inace da igraju protiv nekih malo ozbiljnjih bilo bi opet tumbanje ili bi se sudije opet brukale da spasu drzavni projekat.
s

smesan si

pre 4 meseca

mi smo konkurenti u evropi polupanko, a vas delje ko stigne...pa ti vidi razliku nego si pglu
O

Ono

pre 4 meseca

Kada si nemoćan, pa, moras ovako da pises.
D

Dajvak

pre 4 meseca

Dajte neki link za gledanje meča.
G

Grobar ns

pre 4 meseca

Auu, nasta ovo liči...vodim 15:2, imas napad i Panter kreće sa zajebancijom i prodaje cistu loptu, pa zatim Doužer promasaj pa onda u sl.napadu gubi loptu, pa dva promasaja Pantera, pa promasaj Jaramaza, pa Balsa gubi loptu i Mornar preokreće rezultat na 16:15. Znači, ovakav Mornar nam pravi seriju 14:0... i posle minut odmora gubimo loptu u izvodjenju..znači, 8 , mozda cak i 9 uzastopnih napada bez koša...
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Tebi treba Mornar da bi shvatio da igrate antikošarku? Da vam nije sudija, ovako biste prošli i u EL Virtus objasnio.
1

1100

pre 4 meseca

@toto...ali ste zato vi reinkarnacija Lejkersa i Bulsa sa vasim prepoznatljivim stilom igre..sto ste i pokazali u Atini...ljubitelji kosarke su bili odusevljeni vasim bravurama na terenu.
s

sasa70

pre 4 meseca

Jaramaz posle solidne igre protiv Virtusa ODMAH misli da je Jokic!!! Dobro da ga Zeljko odmah spustio!!!
k

kriza samo

pre 4 meseca

u vasim glavama, ne menjamo trenera svake sedmice, ozbiljan smo tim..Porazi su sastavni deo sporta..u evroligi smo u igri u abi ce biti finale zvezda partizan..
G

Grobar NS

pre 4 meseca

Prijatelju, niko ovde ne govori o smeni trenera već o krizi igre i krizi rezultata, pogotovo u ABA ligi. Ako je tebi ovo ok igra onda uživaj u njoj. Ja imam 54 godine, pratio sam Partizan verovatno i pre nego sto si se ti rodio . Pritom sam malo i aktivno igrao tako da moje oči vide da ovo nije ona igra koju i ti i ja zelimo da gledamo...sportski pozdrav!!!
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Nadamo se pobedi Partizana mada ovakve unapred dobijene utakmice su opasne a Partizan je dokazao ove sezone da zna da kiksne,zabrlja u takvim utakmicama i da zargonski receno popije samar.To sve u utakmicama u kojima je Partizan Mozzartbet veliki favorit.Inace jedan od igraca koga bi Partizan trebao da angazuje a koji bi doneo sirinu neophodnu sirinu Partizanovom rosteru je Danac Ife Lundberg iz Virtusa iz Bolonje.Realno je paklen igrac to jest suter i cudo je kako ga gospodin Zeljko Obradovic,gospodin Ostoja Mijailovic i gospodin Zoran Savic nisu do sad doveli u Partizan.Sportski pozdrav.
H

Haha

pre 4 meseca

Sreca pa igraju protiv ovih polupanih iz Mornara koji ne mogu da se sastave,inace da igraju protiv nekih malo ozbiljnjih bilo bi opet tumbanje ili bi se sudije opet brukale da spasu drzavni projekat.
c

cule87

pre 4 meseca

jedan državni projekat se zove KK Partizan, drugi se zove Ultra kop d.o.o. Neko daje u svoj klub, neko trpa u svoj džep... Nismo isti!