Komentari na vest

KRAJ: Partizan Mozzart Bet - Baskonija 87:83

R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Za Megaloman: Prijatelju, pa da li je moguce da ni posle pobede niste u stanju da se radujete, nego tebi je drago sto Zvezda tamo negde pri kraju! E pa, zapamti ovo, kad mislis zlo nekom, i kad si radostan na tudjoj nesreci NIKADA ne mozes das gradis tvoju srecu! Zato, pazi da iduce godine nema vas uopste u Evroligi, pa bas bih hteo da ponovo nesto pises o Zvezdi, a gle cuda posle pobede tvog tima protiv stranog tima a gde Zvezda se ne spominje ni u kakvom kontekstu! Znaci, slepi mrznjom, zivecete vecno mrznjem, a jos jednom zapamti, iduce godine Zvezda ce igrati EL a tvoj klub, pa nisam bas siguran! A, ako slucajno samo iduce godine ne budete igrali EL, e onda vam sledi podesavanje od 0, jer za ljubav prema klubu ne bi ti igrali Djumic, ni Salic, ni Vrabac, valjda to znate, ili mozda jos verujete u pricama Dede Mraza! Pozdrav, cekamo vas u finalu ABA, pada se ceramo, ako uopste i stignete do finala, a sto se tice EL, pa biti 11 ili 15 nije bas neka razlika jer oba timova su van play-in, a to je moje vidjenje za EL, jer nemate tim, nema para, plate bas debelo kasne, a nezadovoljstvo vec stiglo kod nekih igraca, ali ako si gledao Titanik, orkestar jos svira a brod tone! Probudi se, pravac kod psihologa da ti da neki lekic protiv besnila/mrznje, jer definitivno to ti je preko potrebno!
B

Black Jack

pre oko 1 mesec

Ako Panter ode na leto, pod obavezno probati potpisati Hauarda. Ne verujem da ima veći ugovor od Pantera u Baskonji. Opak je košgeter, zverina.
D

Dobro je...

pre oko 1 mesec

Ipak smo dobili, a zamalo da tandem Panter - Kaminski i ovo upropasti. Igrao je Partizan solidno, izgledalo je da neće biti stresa, a onda 3 prodane lopte u poslednjih 2,5 minuta. Ima li to još gde? Jednom ne pređu preko pola za 8 sekundi, Panter se zavlači u aut i gađa Kaminskog u nogu, faul u napadu, za nepoverovati. ipak, dobili smo, jedina šteta je malo mojih, verujem i vaših živaca, na kraju happy end, to je najvažnije. Konačno smo se sklonili s baksuznih 13 pobeda. Nadam se da ćemo ući u 10, ali se još više nadam da ćemo podići formu uskoro. Možda je ovo početak toga. U ovakvoj formi džaba idemo tamo.
c

cule87

pre oko 1 mesec

dva pretposlednja napada Panter prodaje. zbog čega pored Alekse i PJD on dobija da prenosi loptu???
a

auuuu

pre oko 1 mesec

Osam razlike , Obradovicu Panter organizuje igru - tri napada gube loptu bez suta. I onda 30 sekundi pre kraja na plus 2 napokon uvodi Avramovica da prenese loptu?! A nije ga ubacivao celo poluvreme.. Ovaj stil vodjenja tima sa urlanjem, kaznjavanjem igraca tokom meca i pritiskom doneo je mnoge titule Obradovicu, ali nisam siguran da to vise prilazi kod mnogih igraca. Mnogi nestanu pod tom agresijom. Protiv Reala sa ovom igrom ne moraju ni da se skidaju.
c

cule87

pre oko 1 mesec

izgleda pokušava celu sezonu da ga forsira da organizuje, ali on dečko ne može da nauči... da li je veći problem trener koji ne odustaje, ili igrač koji ne može da usvoji?
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Da je Duško igrao presing na Panteru malo ranije ovaj bi prodao još nekoliko lopti kao na svakoj utakmici.Nisam video nesigurnijeg igrača prilikom prevođenja lopte.
B

Bob.f

pre oko 1 mesec

Zeljko odlazi vise
L

LK 1962

pre oko 1 mesec

Imas brate grka pa ga teraj ostavi se ti Zeljka
L

Luja

pre oko 1 mesec

Duško vodi utakmice kao i u Zvezdi. Dakle, katastrofalno.
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Duško ima 16 pobeda i siguran je u 10. Voleli bi vi da tako vodi vas. Jedino što ne bismo mogli da živimo od vas na kom u tom slučaju. Bolje vam je na predzadnjem mestu, mirniji smo. Pogledam niz tabelu, gledam dole, dole, dole i eto vas skoro na samom kraju. Mora i tu neko biti.
D

DDF

pre oko 1 mesec

Jaramaza i Andjusica prvog dana prelaznog roka proslediti bilo kome bez obestecenja,neka se igraju kosarke na nekom drugom timu koji nema nikakvih ambicija za titule ili uspehom
D

De goll

pre oko 1 mesec

apsolutno se slazem!! ima tu jos njih koji realno nisu nivo evrolige
j

jaramaz smehotrez

pre oko 1 mesec

covek tri puta sutira za tri i nezna se koji pokusaj je bio tvrdji u odbijanju od kojeg. E majko mila ko sve igra kosarku

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Kakva divljacka kosarka Baskonije, daj Hauardu loptu i on prangija preko coveka ili iz punog trka u kontri. Bes ti igraca koji da 25 poena ali potrosi 100 napada, ako ga krene super ako ne...ne moze bazen da pogodi.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Markus Hauard je zaista brutalan igrac vidi se da Partizan nema resenja za njega.
А

АКИ

pre oko 1 mesec

Смаилагић ,Копривица,Трифуновић појма о кошарци немају.
V

Viola

pre oko 1 mesec

To što vi radite je silovanje košarke. Skok nula, u napadu šutevi iz neizrađenih akcija, pa ako uđe ušla je. Avramović i Naneli očajni kao i Smailagić. Teško ćete vi ovo pobijediti. Daj Bože.
z

zviz

pre oko 1 mesec

i kako sad zeljko da sekirom ih ne odvali za ovakve dve izgubljene lipte andjusica i mrtvog nanelija
K

Klkkd

pre oko 1 mesec

Obojicu lično doveo.
S

Sta kaze ovaj sa sk

pre oko 1 mesec

Od prve sekunde sudije ne sviraju nista, kradu sve vreme
p

prc

pre oko 1 mesec

Opet skok ne brane strasno
A

Aqa

pre oko 1 mesec

Ovaj markus je teška prevara od igrača, kakvo silovanje lopte.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Ali sto je najjace sve ekipe koje mogu da stignu partizan po pobedama ili da ih prestignu te ekipe gube,a to se desava jednom u 20 godina,koliko srece samo imaju.
A

Aebre

pre oko 1 mesec

Jeste i Bajern izgubio proslo kolo i sad Efes protiv Olimpijakosa kuci sta vi pricate niste normalni.Znam da je probijeno dno 2011. prelaskom navijanja za drugi klub ali gde je kraj ljubomori i lazima
H

Haha

pre oko 1 mesec

Valensija ne moze da dobije vec nekoliko kola,Efes pukao od Asvela i sad kao dobili Olimpijakos,da su dobili i Asvel prestigli bi vas,Bayern jednu gubi,jednu dobija,Milano isto koji je samo na pobedu od vas,znaci 3 ekipe koje mogu da vas prestignu i jedna koja moze da vas stigne i niko da napravi niz od nekoliko pobeda.
A

Aebre

pre oko 1 mesec

Pa sta je sa nama zemljace koliko nesrecno izgubljenih utakmica pa imaju i drugi srece jer ih drzimo u zivotu nasim glupostima
D

DrvoMama

pre oko 1 mesec

Zato zvezdana strepi da je asvel stigne hahah
H

Haha

pre oko 1 mesec

I koliko ste utakmica jos na srecu dobili,a da ne pricamo koliko ste dobili pobeda uz pomoc sudija,nisu se dzabe nekoliko ekipa zalilo na sudjenje protiv vas.Molim da mi se objavi komentar koji ko zna koji put pustam!!!!!
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Drž te fenjer i šutite.
B

Boci 130

pre oko 1 mesec

Gledaj ti kako su alba i asvel izgubili a vodili vele utakmice...da je jos koje kolo vise,vi bi poslednji bili
l

lose igramo vec duze vreme

pre oko 2 meseca

ali podrska i sretno crno beli.
N

Nerealno

pre oko 2 meseca

Mala kvota na Partizan. Cist poklon na 2 ukljucujuci i eventualne produzetke.
L

Llll

pre oko 1 mesec

Igraj brate ako si siguran
F

Fef

pre oko 1 mesec

Ja sam odigrao ali nisam siguran