Komentari na vest

KRAJ: Split - Crvena zvezda 73:92

P

Pjer

pre 4 meseca

Evo ga majstor Nedović razvaljuje protiv ovih krševa...ja Evroligu neću ići da gledam dok su u timu Lazić i Nedović ,dva prevaranta.
D

Dajvak

pre 4 meseca

Ne brini za Evroligu, gledaćeš Evrokup.
d

dkcz

pre 4 meseca

ti Nedović maiku botu
B

Brine

pre 4 meseca

Joj što volim što deremo grobasku bratiju PS:što je problem da objavite komentar/možda ste grobari pa zbog toga/
A

A u zadru

pre 4 meseca

Lepo vreme pa publika koja je napunila halu protiv kkp otisla u setnju! Nije bilo karte 5dana pred mec!
P

Pobogu...

pre 4 meseca

tako je bilo u Zadru, tamo gde su vas domaća braća razvalila. Doduše, i ova splitska braća su vas razvalila, samo u Beogradu. U lijepoj njihovoj vole da gledaju samo domaću, hrvatsku košarku, srpske ekipe ih ne interesuju.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Napokon Tompkins.
S

Slayer 011

pre 4 meseca

Tompkins je zver od igraca, vidi se iz aviona. Samo da ga zdravlje posluzi!
R

Realni Arth

pre 4 meseca

za Grobarcinu- Projatelju zasto pisies nesto u sto ni sam ne verujes? Ajde da se kladimo u sta godi pozelis da gubite i to glatko! Kakav Partizan, ja s evise plasim Buducnosti, jer mogu da vas dobiju lagano, u kakvom ste stanju!
R

Realno Arth

pre 4 meseca

A koga to da pusti da igra majke ti? Koga bre, pa mi smo uzas od ekipe, Gilespi nije covek kosarkas, Ilic je dobar za srpsku ligu, Jago solida, Topic najverovatnije ide, sta da ga razigravas, trener cirkus ziv, nama je najbolji igrac Teodosic sa 38 godina, koga zaigravati Tobija, o Boze moj, muka ziva. Gledam ih sad protiv Splita, znaci kad proslogodinji tim i ovaj dodje mi da zaplacem, Vildoza, Kampaco, Nedovic, Petrusev, Dobric.... ma bre, i sad gledas ovog Smita i najezis se! Necu da dodam nista, mislim da ovo veceras gubimo, zato sto Split je lakse da se dobije nego onaj Studentski Centar!
B

Burek

pre 4 meseca

E naš igrač se preziva Smart, u Partizanu je Smit. Inače si sve lepo rekao
Z

Zvezdarac

pre 4 meseca

Za Efes petorka: Smart-Lazic-Lazarevic-Tompkins-Tobi/Gilespi
B

Burek

pre 4 meseca

Može i Dozet da zaigra, neću se buniti :)
R

Realni Arth

pre 4 meseca

Zasto im stajes na muku aman, ne zezaj majke ti, mi nismo ko oni bre! Mislim da treba igrati protiv Efesa onako ozbiljno bez sale, ubaciti Tompkinsa, Topica, Tobija.... i tako redom sve To--to-to koliko god igraca imamo sa tim slovima!
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Za Efes petorka, Nebojša Čović, Moka Slavnić, Nebojša Ilić, Milan Gurović, Mijailo Grušanović. Idemo na pobedu, red je da komšijama obezbedimo drveni pehar za 10to mesto.
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

I Radivoje Živković na 5
D

Dzeronimo

pre 4 meseca

Mislim da je Lazarevic najgori kosarkas ikad u dresu CZV
M

Miketa

pre 4 meseca

Ma treba pustiti sve ove sto su malo igrali da pokusaju da podignu formu i samopuzdanje,uvesti Tompkinsa i Topica u takmicarski ritam,isto tako i protiv Efesa.
G

Grobarcina

pre 4 meseca

Zato ga duvate u finalu aba lige imamo dosta vremena da se pripremimo i dignemo formu na veci nivo , Partizan sampion 💪
@

@groblje

pre 4 meseca

isto kao sto ste se plasirali na F4...
G

Grobarcina

pre 4 meseca

Ti da si pametan stideo bi se svog komentara haha F4 , alo decko igrate evroligu rekreativno 10 god nista a ulazete ogroman novac , nama je ovo tek druga sezona u evroligi , mi smo ponosni jel smo prosle sezone ostvarili cilj osvojili Aba ligu usli u top 8 to jest visoko 6 mesto evrolige i zamalo otisli na F4 a znas i sam zbog cega nismo prosli dalje tako da cuti i pokrij se navijaj za mali lazni klub Fmp 😆
P

Pobogu...

pre 4 meseca

@Grobarcina, iz zebe govoe kompleksi i mržnja. Uživaj u životu. P.S. I zvezda je ograla TOP 8, samo vi tada niste pratili košarku.
G

Gost347

pre 4 meseca

Cuj odma usli u top 8 :)))) klinac ili matorac pun sa mrznju :) pa sa budzet kao Zvezda u 3 ipo sezone, 6 il 7mi ste bile po budzetu u EL i sramota je bilo da niste usli u makar u top 8 :)