"Dušan Radović"
"Dušan Radović"

Kraljevačka Sloga angažovala Radovića za trenera

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.11.17. | 21:28

Očekuju se pojačanja na kecu i petici

Dušan RadovićPoslednje mesto na tabeli Košarkaške lige Srbije i izbor koji će, nadaju se u Kraljevu, pomoći da se situacija popravi. Dušan Dule Radović novi je trener kraljevačke Sloge.
"Pred nama je težak posao, očekuje nas veliki rad ukoliko želimo da ostanemo u ovom rangu takmičenja. Ekipa se mora izvući iz rezultatske krize, prvog dana bilo je puno sastanaka, razgovora… Odmah nas očekuje duel protiv Beovuka", kaže za MOZZART Sport Radović.

Sloga će verovatno dovesti i dva pojačanja.
"Nadamo se, vodimo pregovore sa jedinicom-dvojkom iz Slovačke i čekamo centra iz SAD-a".

Izabrane vesti

Ranijih sezona Radović je sa ekipom Zlatibora iz Čajetine izborio plasman u KLS ligu Srbije. Pre toga isti uspeh Radović je ostvario i sa timom iz Kosjerića.  Na početku ove sezone stručnjak iz grada košarke želeo je da pronađe novi ino-angažman u "svojoj" Poljskoj, ali se tamošnji klubovi nisu dovoljno "otvorili", pa se Radović vratio u Srbiju. Preuzeo je ambicioznu ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke, ali talasne dužine se nisu poklopile.

Kao igrač, branio je boje Borca, Ive, Mornara, Napretka i Radničkog, devet godina je proveo u Poljskoj u kojoj je počeo i trenersku karijeru i to sa puno uspeha.
"U Srbiji sam kao trener radio četiri godine, imali smo lepe rezultate. Uvek sa velikim entuzijazmom krećem u nove pobede, nadam se da će Sloga i nekad srpska Bolonja ostati na mapi KLS lige Srbije", kaže za MOZZART Sport Dule Radović.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

KK SlobodaKLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara