Bastijan Švajnštajger (©Star Sport)
Bastijan Švajnštajger (©Star Sport)

Krcate tribine dočekale Parni valjak, u prvim redovima Pavlović, Švajnštajger, Jovetić...

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.22. | 20:53

Izuzetna poseta u Beogradskoj areni i očekivano veliki broj poznatih ljudi iz sveta sporta

Pokušaće Partizan Mozzart Bet da stavi tačku na 2022. pobedom i tako na najbolji mogući način najavi predstojeću godinu u kojoj mu predstoji još više izazova. Prepoznali su važnost trenutka navijači koji su još jednom tribine Beogradske arene ispunili do poslednjeg mesta.

Iste su ovacijama pozdravile Vladimira Lučića, Andreu Trinkijerija i Ognjena Jaramaza, ali i zvižducima dočekale Korija Voldena, kome nisu i neće zaboraviti to što je posle crno-bele opreme nosio dres večitog rivala.

Izabrane vesti

Praznični spektakl u Beogradskoj areni iz prvih redova prate brojne ličnosti iz sveta sporta i javnog života. Među njima su Bastijan Švajnštajger, nekadašnji as minhenskog Bajerna i nemačke reprezentacije, te muž proslavljene srpske teniserke Ane Ivanović kome nije prvi put da dolazi na utakmice Parnog valjka, te nekadašnji golgeter Partizana Stevan Jovetić, zatim košarkaši Saša Pavlović i Bandža Si...

U svečanoj loži su takođe selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić zajedno sa direktorom muških selekcija Draganom Tarlaćem i pomoćnikom Sašom Kosovićem koji su tu poslom, da bi ispratili igre kandidata za dres Orlova.

Stevan Jovetić sa lepšom polovinom (©Star Sport)Stevan Jovetić sa lepšom polovinom (©Star Sport)
Saša Pavlović i Bandža Si (©Star Sport)Saša Pavlović i Bandža Si (©Star Sport)



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetBastijan ŠvajnštajgerEvroligaStevan JovetićSaša PavlovićBanđa Si

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara