"Atmosfera na utakmici sa Galatom"
"Atmosfera na utakmici sa Galatom"

Krešimir Lončar spreman za pakao Arene: Ovde je navijanje religija i to svako zna!

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.10.14. | 11:02

"Nama je važno da krenemo na utakmicu mirno i da nas ne 'ubiju' na početku. Igraju vrhunsku odbranu. Imaju ozbiljnu ekipu, niko ne sme da ih potceni", rekao je nekadašnji igrač Himkija

Atmosfera na utakmici sa Galatom

Centar Valensije, hrvatski košarkaš Krešimir Lončar, svestan je šta njegovu ekipu večeras očekuje u Beogradskoj areni.

Izabrane vesti

Španci imaju dva poraza na startu takmičenja, a Zvezda polovičan učinak, pa je utakmica od velike važnosti za obe ekipe.
"Biće teško. Zvezda je u naletu, ima mlade igrače, dobre Amerikance i znamo šta nas čeka. Došli smo spremni, došli smo da pobedimo. Potreban je trijumf na gostujućim parketima ako želimo u TOP 16 i želimo da ga ostvarimo u Beogradu", ne skriva ambicije Krešimir Lončar, a prenosi dnevni list Sport.

Hrvatski internacionalac zna kakvu atmosferu prave Delije.
"Nema šta da se priča o atmosferi. Ovde je navijanje religija i to svako zna. Hvala bogu da je tako i da ćemo igrati u takvoj atmosferi. Šanse su 50-50. Navijači su na njihovoj strani, ali to može da im bude i mač nad glavom, ako bude gusto. Nama je važno da krenemo na utakmicu mirno i da nas ne "ubiju" na početku. Igraju vrhunsku odbranu. Imaju ozbiljnu ekipu, niko ne sme da ih potceni".

Lončara i njegove kolege iz centarske linije čeka ozbiljan okršaj sa Zvezdinim divom Bobijem Marjanovićem.
"Marjanovića znam još dok je igrao za CSKA. Stvarno je napredovao dosta. Tada je bio mlad, a sada je u vrhunskoj formi. Moramo da ga čuvamo i šta da kažemo osim da će biti teško i da ćemo sve videti na terenu", rekao je nekadašnji centar Himkija.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdadelijeKrešimir LončarSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara