©MN Press
©MN Press

Krstičić pred Zvezdinim ulazom, dogovoren raskid sa AEK-om

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 20:09

Crveno-beli uskoro dobijaju vredno pojačanje

Crvena zvezda uskoro dobija važno pojačanje u veznom redu! Kako saznajemo iz grčkih izvora, iskusni vezista dogovorio je uslove oko raskida ugovora sa AEK-om, a nakon što bude i zvanično raskinuo saradnju sa Atinjanima postaće novi igrač srpskog šampiona.

Na Marakani su još ranije poručili da neće vršiti nikakav pritisak, niti se mešati u unutrašnje stvari AEK-a, ali nije tajna da Krstičića čekaju otvorena vrata stadiona Rajko Mitić. Dejan Stanković će ovog leta dobiti još jedno dragoceno pojačanje u veznom redu.

Izabrane vesti

Krstičić je dres crveno-belih već nosio između 2017. i 2019. godine, odigrao 63 meča u svim takmičenjima i postigao šest golova. Bio je ključni igrač crveno-belih u grupnim fazama Lige Evrope i Lige šampiona.

Iskusni vezista je ovog leta po svaku cenu želeo da napusti Atinu. To je učinio iz porodičnih razloga. Bio ljut na klupske čelnike zbog činjenice da je proteklih šest meseci bio bez porodice u Atini, jer im nije bio omogućen boravak u glavnom gradu Grčke.

Krstičić je u AEK otišao u januaru 2019. godine za obeštećenje od 500.000 evra i stavio paraf na tri i po godine ugovora. Do isteka je imao još godinu dana, ali je bio odlučan u nameri da se vrati u Beograd.


tagovi

Nenad Krstičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara