""
""

Krstović posle trijumfa nad Partizanom: Jadran je obaveza za Radnički!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.13. | 15:44

"Posle četiri poraza uknjižili smo zlata vredne bodove ali je bitnije što smo vratili samopouzdanje", kaže za košarkaš Kragujevčana za Mozzart Sport

 

Posle trijumfa nad Partizanom, košarkaš kragujevačkog Radničkog Bojan Krstović, ističe da su crno-beli u dvoranu Jezero došli na krilima uspeha u ABA ligi, ali i da su bili pomalo bili iscrpljeni što su on i saigrači umešno iskoristili i stigli do značajne pobede u domaćem šampionatu.
"Posle četiri poraza uknjižili smo zlata vredne bodove ali je bitnije što smo vratili samopouzdanje", kaže za Mozzart Sport Krstović.
"Radnički ima obavezu da stigne do četvrte pozicije koja vodi na Jadran".

Izabrane vesti

U narednom kolu vas očekuje nešto lakši posao.
"Nema lakih utakmica mada smo Konstantin u Nišu savladali dvocifrenom razlikom. Ipak, nismo zaboravili na poraz od Slobode koji nas stalno opominje da nema lakih rivala. Dakle, nećemo praviti kalkulacije već idemo od protivnika, do protivnika".

Radnički mora da prati razvoj događaja i na ostalim parketima.
"Vojvodina je glavni konkurent za treće i četvrto mesto. Sad gostuju u Valjevu, Metalac je uložio u tim i favorit je na svom parketu. U duelu Zvezde i Slobode jedinica je zagarantovana. Derbi igraju Mega Vizura i Partizan, Mega je u usponu, Bobi Marjanović igra odlično i očekujem zanimljivu utakmicu", zaključio je Krstović.

(FOTO: MN press)

 


tagovi

Bojan KrstovićRadnički NišSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara