""
""

Labović otišao u Laboral, hoće li ostati?

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.08.13. | 15:00

''Spreman sam za svaku ulogu koju mi trener Skariolo nameni'', rekao doskorašnji košarkaš Nižnji Novgoroda

Srpski košarkaš Dragan Labović otputovao je u špansku Vitoriju, gde će provesti kompletan pripremni period i pokušati da se izbori za jednogodišnji ugovor sa ekipom Laboral.

Labović je prošlu sezonu propustio zbog povrede Ahilove tetive i sporazumno je prekinuo saradnju sa ruskom ekipom Nižnji Novgorod.
"Odlazim maksimalno spreman. Povreda je prošlost, što su i pokazali nedavni testovi, kao i kompletan rehabilitacioni period koji sam odradio na najvećem nivou. U prethodnom periodu radio sam naporno na Kopaoniku i u Beogradu. Uželeo sam se košarke i verujem da ću uspeti da se dobrim treninzima i odnosom prema radu izborim za dres Laborala", rekao je Labović.

Izabrane vesti

Ekipa trenera Serđa Skariola pripeme za novu sezonu imaće u Vitoriji i Francuskoj.
"Spreman sam za svaku ulogu koju mi trener Skariolo nameni. Imam 26 godina i želim svima da pokažem da mogu da igram košarku na najvišem nivou. Daću sve od sebe da ispunim očekivanja", istakao je bivši košarkaš FMP Železnika, čačanskog Borca, Arisa, Frankfurt Skajlajnersa, Jeniseja, Krasnaja Krilja i Nižnji Novgoroda.

Laboral će ove sezone igrati u D grupi Evrolige sa Makabijem, Panatinaikosom, Lokomotivom, Crvenom zvezdom i pobednikom kvalifikacija.

Ekipu su ovog leta napustili Nemanja Bjelica (Fenerbahče) i Maćej Lampe (Barselona), dok su kao pojačanja angažovani Lamont Hamilton i Andrea Krosariol.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dragan LabovićKaha LaboralkošarkaSerđo SkarioloŠpanijaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara