Komentari na vest

Larkin savetuje Micića: U NBA ideš da grizeš za svaku loptu, nemaš šta da izgubiš

r

rale kg

pre 10 meseci

Ivan FCRS: Nemanja? Nemanja Nedović? Vise vremena je proveo fotografišući svoje patike i pertle nego što je igrao... falilo je tu jos mnoooogo krvavog rada... da mu je fizika jaka, ne bi ga zvali "Stakleni"... mislim, super predispozicije i na zalost, ne mnogo vise od toga
Y

Yika

pre 10 meseci

Nema sanse, pojesce ga crnci za dorucak umesto gibanice
1

1980

pre 10 meseci

Teško će Vasa u nba nešto da napravi.
S

SvrakaShearer

pre 10 meseci

Srecno Vaso, dobro tvoj drug Larkin kaze - idi probaj, budi to sto jesi i ne sklanjaj se nikom. Ako uspe super ako slucajno ne uspe ceka te tvoj splash brother u Efesu da nastavite gde ste stali
1

149

pre 10 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
V

Vasilis

pre 10 meseci

U Vasu se opet sumnja, donekle opravdano jer njegove fizikalije nisu bas za NBA. S druge strane, mnogo puta je pomerao granice, prvo su sumnjali u njega kad je dosao u Zvezdu, pa onda kad je napustio su pricali da ce se za 2 god vratiti u Megu, zatim kad je presao u Efes mislili su da ce biti 3. plej, a on je dosao do MVPa i 2 titule EL.

Collector

pre 10 meseci

Preskočio si malo prijatelju priču o Vasinoj karijeri. Zaboravio si Vasin boravak u Tofašu pa onda extra sezona u Žalgirisu koja ga i jeste preporučila za daljnji uspjeh koji je postigao..
T

Top Gun

pre 10 meseci

@Collector Nije "zaboravio" nego se pravi da je zaboravio.
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Da su fizikalije toliko vazne, Nedovic je od svih nasih igraca imao najvece sanse da tamo uspe, a nije prosao. Prosli su Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanovic koji se ne isticu po tome. Vrtite tu istu pricu, nekoliko vas ocigledno, a nemate pojma.
g

guster

pre 10 meseci

Ivane brate dal ai ti video kako Bogdan izgleda sada a kako je ranije? Lik je postao masina u fizickom smislu