Laso sprema rekonstrukciju Reala: Glavne mete Larkin, Ernangomez, Musa...

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.02.22. | 18:01

Sveža krv menja veterane u Kraljevskom klubu

Real Madrid se sprema na ozbiljan juriš tokom letnje košarkaške pijace, s obzirom da će očekuje da nekoliko veterana napusti klub. Trej Tompkins i Džefri Teljor su u ozbiljnom padu forme, dok su Rudiju Fernandezu i Fabijenu Kozeru ističu ugovori. Sa Fernandezom i Kozerom će se najverovatnije pregovarati o produžetku saradnje, a ukoliko ne dođe do dogovora i onim bi mogli da odu iz Madrida.

Madriđani su proces rekonstrukcije započeli još prošle sezone sa dobrim investicijama kao što su dolasci Jabuselea, Poarijea i Vilijams Gosa, a nedavno se u klub vratio i Gabrijel Dek, posle nesrećnog perioda u NBA ligi.

Izabrane vesti

U ovom trenutku brojna imena prolaze kroz špansku javnost, ali se najglasnije pominju Šejn Larkin, Huančo Ernangomez i Džanan Musa, za koje se veruje da bi predstavljali značajna pojačanja za sastav Pabla Lasa.

Larkin je stara meta Madriđana. Kraljevski klub ga je hteo još pre pandemije korona virusa, a to interesovanje je i dalje aktuelno. U ovom trenutku se nalazi u blagoj senci Vasilija Micića, mada i dalje ima prilično visoke procente. Prosečno postiže 14,5 poena po utakmici, uz 55 odsto za dva, odnosno 40 odsto za tri poena.

Real će pokušati a iskoristi komplikovanu situaciju koju Ernangomez ove sezone ima u NBA ligi. Timbervulvsi su ga trejdoali tokom leta nakon šti su ga primorali da ne igra u Tokoju, potom je iugrao u Bostonu, a onda u San Antoniju. Pre nekoliko dana je trejdovan u Jutu, ali bi džezeri na kraju mogli da mu raskinu saradnju na kraju sezone. Španski mediji veruju da mu se sviđa ideja o dolasku u Real Madrid.

Džanan Musa je neko ko se konstantvno povezuje sa Realom i Barselonom. Nakon što se vratio posle razočaravajućeg boravka u Bruklinu, zaigrao je u Efesu, prošlog leta došao je u španski Breogan. To je prosto eksplodirao, prosečno beleži 19,8 poena u Endesa ligi, a meč sezone imao prošlog vikenda protiv Valensije, kada je postigao 31 poen i imao fantastični inteks 47.


tagovi

KK Real MadridDžanan MusaHuančo ErnangomezŠejn Larkin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara