Lazić brani Filipa Čovića od ironičnih skandiranja: Ovo je poslednji put da igramo u ovim uslovima pred našim navijačima

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.12.19. | 21:43

Emotivna poruka Zvezdinog kapitena

Dok sam ja kapiten, nećeš napušavati nikoga! Reči Branka Lazića izgovorene 24. oktobra posle meča sa Barselonom u Pioniru, kad su pojedinci iskalili nezadovoljstvo učinkom Filipa Čovića. Kapiten Crvene zvezde je stao u zaštitu saigrača, a isto je učinio i posle pobede nad Olimpijakosom.

Razlog je transparent na tribinama Beogradske arene „Tata, kupi mi klub“, kao i povremena ironična skandiranja tokom utakmice „Bravo, Filipe“.
Što se tiče meča, čestitke ekipi na pobedi i odličnoj igri u drugom poluvremenu, što je dovelo do pobede. Što se tiče svega što se dešavalo pre meča, u toku meča i ostalo, vezano za našeg saigrača Filipa Čovića, želim da poručim, što će reći uskoro i javno cela ekipa: ovo je poslednji put da igramo u ovim uslovima pred našim navijačima. Toliko“, rekao je emotivni Branko Lazić.

Izabrane vesti

Na molbu novinara, pojasnio je u tri rečenice:
„Znate odlično na šta mislim. Znaju i oni (navijači, op. au) na šta mislim. Izaći ćemo uskoro sa detaljnijim izjavama, ali to je to za sada“, dodao je Branko Lazić.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara