Zek Ledej (© Star Sport)
Zek Ledej (© Star Sport)

Ledej već odigrao 13 derbija protiv Zvezde: Moramo da uradimo sve što je do nas da osvojimo titulu

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 14:15

"Spremni smo za ovaj deo takmičenja, najbitniji, ali i najzabavniji deo sezone. Zbog ovoga smo radili cele sezone", rekao je Zek Ledej

Jedan od najiskusnijih u taboru Partizan Mozzart Beta kada je večiti derbi u pitanju je Zek Ledej. Amerikanac ih za dve nepune sezone već ima 13 odigranih, sada se sprema za novu seriju, najtežu moguću, finalnu ABA lige. Biće najmanje tri meča, a najviše pet.

Izabrane vesti

"Moramo da uradimo sve što je do nas da osvojimo titulu. Spremni smo za ovaj deo takmičenja, najbitniji, ali i najzabavniji deo sezone. Zbog ovoga smo radili cele sezone", rekao je Zek Ledej.

A šta bi moglo da odluču finalnu seriju?

"Ne postoji specifična stvar na koju neko može da kaže, e samo odbrana, ili samo skok, ili energija. Ne može jedno bez drugog, tako da sve sitnice su bitne i samo tako može da se pobedi plej-of serija".

Amerikanac je već odavno ustalio mesto kod Željka Obradovića kao jedan od lidera sa najvećom minutažom.

"Nije to ništa novo za mene kada su minutu u pitanju. Spreman sam. Za to sam trenirao", hladnokrvno će krilni centar crno-belih,

Crno-beli su do finala stigli posle šest mečeva. Prvo tri protiv Studentskog centra, a onda tri protiv Cedevite Olimpije.

"Teško je bilo, imali smo i težak put u Ljubljanu, ali smo iskoristili ovaj period da vratimo energiju i odradimo posao. Putovali smo osam sati autobusom, teško je posle takvog puta da igraš, arotacija ti je od sedam ili osam igrača", završava Ledej.






tagovi

KK PartizanZek Ledej

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara