Legendarni Barkli ne vidi Jokića kao MVP, ali zato vidi Kliperse kao...

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.04.21. | 16:24

Sir Čarls smatra da je Kris Pol trenutno najbolji igrač NBA

Sa Šakilom O'Nilom i Čarlsom Barlklijem na terenu košarka nikad nije bila dosadna za gledanje. Naprotiv. Bila je vrhunska, čak i u utakmicama kada rivali nisu uspevali da se izdignu na njihov nivo. Ništa manje pažnje nego tada legendarni tandem privlači u košarkaškoj penziji, odnosno dok u studiju kablovske televizije TNT ćaska sa takođe nekadašnjim asom Kenijem Smitom u emisiji Inside the NBA

Subota, 2.00. (1,75) Atlanta (12,5) Čikago (2,30)

Izabrane vesti

Za oprečna mišljenja uglavnom je zadužen Sir Čarls koji je prethodnih nedelja bio zauzet NCAA turnirom. Ali se u četvrtak uveče vratio na velika vrata, na radost gledalaca, i u svom stilu, šaljivo je najavio da je vreme da se podigne, odnosno vrati velika gledanost emisije. A to ne bi moglo bez podizanja temperature sagovornika kojima je poručio da je Kris Pol glavni kandidat za MVP nagradu.

"Na početku sezone u trci za MVP titulu vodio je Lebron Džejms, pa Džoel Embid, a onda se uključio Džejms Harden. Ali, vreme je da obratimo pažnju na Krisa Pola. On je moj kandidat za MVP. Igra fantastično tokom cele sezone", pokušao je Barkli odmah da poentira.

Subota, 4.00: (1.10) LA Klipers (13,0) Hjuston (7,25)

Smit i O'Nil su odmah krenuli u "napad iz tranzicije". Prvi je kao glavne kandidate za MVP naveo Nikolu Jokića i Džejmsa Hardena, dok se drugi s njim složio tek polovično, jer kao glavnog konurenta Jokiću za prestižno priznanje vidi Džoela Embida.

Potom se povela priča i o glavnoj tituli, odnosno šampionskom prstenu, koji prema rečima Barklija, bez obzira na silna pojačanja, sigurno neće završiti na prstima igrača Klipersa.

"Bio sam siromašan, bio sam bogat, bio sam debeo, ušao sam u Kuću slavnih, ali jedno mogu da vam kažem: Kliperi su uvek bili sr...e", odapeo je Barkli, što je izazvalo gromoglasan smeh.


tagovi

Čarls BarkliŠakil O'NilKeni SmitNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara