""
""

Legende svim srcem uz Zvezdu: Iskoristite šansu, ovo je vaša sezona!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.03.14. | 09:39

"Zvezda je na pragu jednog ozbiljnog uspeha. Bez obzira na to da ke međunarodni Kup kupova već osvojenm ovo je istorijsku uspeh za crveno-bele", poručuje Dragan Kapičić

Legende košarkaškog kluba Crvena zvezda Dragan Kapičić, Vladislav Lale Lučić i Zlatko Bolić večeras će svim srecem biti uz izabranike Dejana Radonjića, koji će u prepunoj Beogradskoj areni pokušati da nadoknade tri poena minusa (82:79) protiv ukrajinksog Budiveljnika iz prvog meča.

Oni su u izjavama za dnevni list Sport izneli svoja očekivanja pred revanš četvrtfinala Evrokupa.
"Zvezda je na pragu jednog ozbiljnog uspeha. Bez obzira na to što je međunarodni Kup kupova već osvojenm ovo je istorijsku uspeh za crveno-bele. Trener Radonjić i njegovi izabranici imaju igračku prednost i punu Arenu, zar to nije dovoljno? Takva šansa apsolutno treba da se iskoristi. Ipak, ne smemo da zaboravimo da je Budiveljnik veoma nepredvidiva ekipa, pa bi eventualno opuštanje moglo i te kako da košta. Uz veliku podršku navijača, siguran sam da možemo da se plasiramo u polufinale", poručio je legendarni Dragan Kapičić.

Izabrane vesti

Osvajač dve šampionske titule na Malom Kalemegdanu, nekadašnji trener i predsednik Crvene zvezde, Vladislav Lale Lučić, hvali dosadašnje rezultate crveno-belih.
"Ovo je do sada izvanredan rezultat za Zvezdu, koja odlično igra i to je njen najveći adut. U prvoj utakmicici je solidno odigrala i sigurno je da se očekuje da će pred 20.000 navijača biti još bolja. Za crveno-bele ovo je neverovatna sezona. Nalaze se na prvom mestu ABA lige, osvojen je Kup Radivoja Koraća, a danas s pravom svi očekujemo jednu dobru utakmicu i plasman u polufinale. Kao Zvezdin navijač, nadam se samo najboljem i još jednom velikom koraku u Evropi", rekao je Lale Lučić.

Veliki ljubimac Delija i najbolji strelac domaćih šampionata svih vremena, Zlatko Bolić, uveren je da će velika podrška navijača dati vetar u leđa Radonjićevim pulenima.
"Večerašni meč je u ovom momentu najvažniji za Crvenu zvezdu, koja je u Beograd sa gostovanja donela dobar rezultat. Arena je odličan izbor i očekujem da će navijači još jednom opravdati epitet najvatrenije publike u Evropi. Svakom protivniku je teško kada dođe da igra u Beograd, bilo da li je u pitanju Zvezda i Partizan. Oba tima imaju neverovatnu pomoć navijača, što je odličan vetar u leđa. Prednost crveno-belih je to što imaju kompaktnu odbranu, dok u napadu nemaju igrača oko kojeg se sve vrti, što dodatno otežava protivniku. Takođe, kvalitet igračkog kadra, ali i same igre je na strani Zvezde. Jedini problem može da predstavlja eventualni psihološki pad, ukoliko Budiveljik napravi malo veću prednost", poručio je Bolić.

Meč između Crvene zvezde i Budiveljnika igra se večeras od 19.30 u Beogradskoj areni, uz direktan prenost na TV B92.

(FOTO: MN press)


tagovi

Zlatko BolićVladislav LučićSrbijaFK Crvena zvezdaDragan Kapičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara