Nikola Milutinov (Reuters)
Nikola Milutinov (Reuters)

Lepe vesti za Olimpijakos: Nikola Milutinov uskoro na terenu

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.03.24. | 22:11

Trener Jorgos Barcokas potvrdio da se srpski centar vraća za dve nedelje

Doživeo je Nikola Milutinov krajem januara tešku povredu stopala, vraćajući se u odbranu slučajno je nagazio saigrača Kostasa Papanikolaua, te završio na operaciji pete metatarzalne kosti stopala leve noge. Nakon što je otišao pod nož, predviđen je Milutinovu oporavak od oko dva meseca i spekulisalo se da se neće vraćati na teren pre kraja ligaškog dela Evrolige.

Ipak, trener pirejskog velikana potvrdio je nakon današnjeg ligaškog meča sa Karditsasom da će mu srpski reprezentativac ponovo biti na raspolaganju za dve nedelje, dakle, krajem marta. To u prevodu znači da bismo iskusnog centra mogli da u pretposlednjem kolu Evrolige, četvrtog aprila protiv Crvene zvezde i na zatvaranju ligaškog dela, 12. aprila u dvorani Mira i prijateljstva protiv Fenerbahčea.

Izabrane vesti

Iako je od povrede Milutinova Olimpijakos vezao čak 15 pobeda u svim takmičenjima, od čega šest evroligaških, ovo je svakako sjajna vest za petoplasirani tim evropske elite. Taman da pred najvažniji deo sezone trener Barcokas na raspolaganju ima čitavu centarsku rotaciju sa Mustafom Falom, Filipom Petruševim i Mouzesom Rajtom koji je došao nakon povrede Milutinova i impresionirao sa statistikom od 10,2 poena, 2,7 skokova i 1,2 blokade po meču.

Milutinov je u sezoni ispresecanoj povredama u Evroligi prosečno beležio 8,7 poena, 5,8 skokova uz 15,3 indeksna poena po meču.


tagovi

KK OlimpijakosNikola Milutinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara