Igrači Partizana (© Star Sport)
Igrači Partizana (© Star Sport)

Lesor već spreman za finale: Ne zanima me protivnik, samo hoću pobedu

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.05.22. | 23:30

Snažno cenetar imao je jasnu poruku posle pobede u polufinalu ABA lige

Posle devet godina Partizan je u finalu ABA lige. Nije bilo previše uzbuđenja jer su izabranici Željka Obradovića odigrali jednu od najboljih utakmica u sezonu kada je to bilo najbitnije u regionalnom takmičenju. Crno-beli su deklasirali Budućnost u majstorici u meču gde su svi imali ulogu. Kada se tako igra ne čudi ubedljiva pobeda

Izabrane vesti

"Ova publika nas tera da igramo najbolje što možemo, oni su nam vetar u leđa. Ne smemo njih da izneverimo", počeo je Lesor razgovor sa medijima posle meča.

Na ovom meču nije ostavljen ni promil šanse da protivnik bilo šta uradi.

"Ovo je recept za finale. Odigrali smo timski, azjednički. Svi smo imali ulogu koju smo dobro odradili. Zadovoljan sam i sada jedva čekam da igram finale. Želim borbu, ne mogu da dočekam utakmice".

Logično je bilo da upitamo snažnog Francuza koga želi u finalu. Izbori su Crvena zvezda ili Cedevita. Timovi koji u ponedeljak igraju majstoricu.

"Želim pobedu", kao iz topa će Lesor.

Ali, kog protivnika želiš?

"Ne zanima me protivnik, želim samo pobedu. Idemo da se borimo i da pobedimo", podvukao je Lesor.

Jedan od igrača koji je imao ozbiljnu ulogu u pobedi bio je i Rade Zagorac koji je imao nekoliko atraktivnih zakucavanja što je posebno razgalilo igrače na klupi.

"Grupa smo momaka koji smo stvorili dobru atmosferu imamo hemiju i kulturu da podržavamo jedni druge. Odigrali smo timski i to je donelo pobedu", rekao je Zagorac.


tagovi

Matijas LesorKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara