©Starsport
©Starsport

Lončar novi sportski direktor Hapoel Eilata

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.06.23. | 21:25

Srbin promovisan u Izraelu

Hapoel Eilat uspeo je da u tek minuloj sezoni izbegne ispadanje u niži rang, međutim i da izvuče pouke pred nove izazove te je izraelski klub kao prvi korak u reorganizaciji odlučio da nagažuje Nikolu Lončara kao novog sportskog direktora.

Košarkaški klub koji će 12. sezonu uzastopno biti član elite promovisao je Srbina za novog funkcionera, a Icik Koen, izvršni direktor kluba, istakao je zadovoljstvo.

Izabrane vesti

"Veoma smo srećni što se Nikola pridružio porodici Hapoel Eilat. Nikola je veliki i veoma poštovani profesionalac u evropskoj košarci koji će nas godinama unapređivati profesionalno i verujemo da ćemo sa njim ostvariti velike ambicije", kazao je Koen.

Srbin koji je tokom bogate igračke karijere između ostalog branio boje i Partizana, Real Madrida, Huventuda, Estudijantesa, Milana i Makabi Tel Aviva, po završetku karijere radio je kao komentator na španskoj televiziji, a iskustvo na poziciji sportskog direktora sticao je i u Partizanu, klubu u kojem je ponikao i sa kojim se popeo na evropski krov.

Hapoel je prethodnu sezonu završio na pretposlednjem mestu i tako ostvario najslabiji učinak od ulaska u elitu 2012. godine.


tagovi

Nikola Lončar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara