Komentari na vest

Loše vesti za Partizan, Ponitka mora da miruje, pod znakom pitanja i za dva večita derbija

S

SLABI SMO

pre 7 meseci

GDE SU PLEJ I CENTAR. STA SE CEKA !?
M

Miloschichichih

pre 7 meseci

Ne znam za vas ali ja se evo dve godine nadam da ce najvece pojacanje zapravo biti andjusic ali on je kao kuzmic kod komsinice izgleda, decko se naprosto ugasio i to je to, neverovatno… ne mogu da se nacudim koliko je los
s

srka

pre 7 meseci

Džabe su ga doveli. Ajde da je ekstra zvezda, pa da ga trpimo. Ali Ponitka, to je velika zabluda! Kad su Poljaci znali da igraju košarku?! Ko je Željku ponudio ovog igrača. Nema veze sa životom!!!
B

BANE !

pre 7 meseci

Najvise fali Lessort koji je nosijo ekipu proslu sezonu ove godine Partizan je slabiji. Svaka cast Nunneliju i Balsi sve drugo slabo ,Ponitka razocarao dok nije povredjen bijo od njega sam najvise ocekivao
G

Genius

pre 7 meseci

Nema nijednog vecitog derbija, a kamoli dva...

PFK NIŠ

pre 7 meseci

Kakav maler... Nikako da zaigra, bas fali u odbrani...
8

87

pre 7 meseci

Decko ce da se vrati i ima da udje u formu i da kida... U inat vrsnim poznavaocima kosarke sto ga pljuju. Tako su prosle sezone i Pantera i generalno celu ekipu Partizana pljuvali na pocetku. Samo pare se spominju... A sa druge strane hocete da Zvezda i Partizan imaju vrhunske ekipe i rezultate. A da se ne daju pare. Pa gde to ima? Vujosevic je uspeo da napravi cudo jedno vreme,ali to je bilo tada i nikada vise nece biti. A ekipe u Evroligi su sve mnogo jace nego prosle sezone. Loze se svi,kao lagano ce Zvezda i Partizan u top 8. Neki spominju i F4. Ne ide to bas tako. Ljudi ne shvataju koliko veliku stvar je Obradovic napravio prosle sezone sa Partizanom.
G

Goss

pre 7 meseci

On je dobar za izbegavanje dečko prosek realno nikakvo pojačanje bačene pare
Đ

Đukin fan

pre 7 meseci

Prilično u najavi koristan i igrač od očekivanja sad već gadja da 30 % sezone ne popne loptu niti parket u zvanicnim utakmicama,dakle kiks transfer.Umalo Zvezda to s Bjelicim da uradi!!I zaista od ovo narodnih para i muke ,morali bi da povedu računa i ne bacaju bez gledanja pare okolo!!!I tako godinama
Z

Zeko

pre 7 meseci

Nažalost od Ponitke u ovoj sezoni biće mala korist,sto pre to Zoc shvati pre ce dovesti zamenu koja mora biti 20 % bolja od Ponitke
G

Gost999

pre 7 meseci

Ma opusteno, kad ste iskidanu tetivu i potencijalni prelomm kicme izlecili za dva dana, i jedno rame cete da sredite bar u istom vremenskom roku.
U

Ujka

pre 7 meseci

Kakva povreda to doslo je do sukoba izmedju Ponitke i Zeljka , sledi tuzba milionska ponitke
I

Igi33

pre 7 meseci

Ja sam čuo da ti sediš sakriven u ormariću svlačionice pa tako sve čuješ i znaš. I ne radi se o milionskoj odšteti već trilijonskoj. Zabrojao si se.
@

@ujka

pre 7 meseci

U pravu si i ja sam to cuo da se pobio sa zeljkom,gde ima dima,ima i vatre!
G

Gost321

pre 7 meseci

@Ujka a zasto se ne bavis sukobima unutar svog kluba? Da je Bjelica samo napustio trening i rekao Ivanovicu da nije normalan nakon stvari koje mu je trazio da radi na treningu. Da je sam trazio raskid ugovora i da je u dogovoru sa upravom to "ispeglano" navodnom povredom. Zasto se ne bavis time da Teodosic gotovo i ne razgovara sa Ivanovicem, da je vec oformio klan oko sebe i sa saigračima napravio opkladu ko će prvi da ode iz kluba do Nove godine, on ili Ivanović. Da je sinoc posle meča Ivanović ušao u sukob u svlačionici sa jednim stranim igračem da je bilo na granici fizickog obračuna i da ih je Nebojsa Ilic i stručni štab razdvajao. Bavite se malo tim stvarima. Tim vam se iznutra urušava i to se sinoć jasno na terenu videlo, po Teodosiću se jasno videlo šta misli o Ivanoviću. Ove sam stvari i čuo i video i dobro sve znam o odnosima u svlačionicama i jednog i drugog tima i gledam oba tima u Areni i na treninzima i na utakmicama, zato što radim u Areni. Pozdrav.
@

@Gost321

pre 7 meseci

Sve si ti kao cuo i kao radis u areni a nisu cuo ono sto prenose svi poljski portali a to je da ponitka nije povredjen vec je imao zestok sukob sa zeljkom i da zbog toga hoce raskid ugovora na stetu kluba a vasa uprava na celu sa ostojom i savicem sad pokusava da se nekako izvuce iz toga odugovlaceci taj problem pod izgovorom da se radi toboze o 'povredi' a na kraju ce morati da popuste i da prihvate raskid ugovora na stetu kluba ili sledi opet tuzba i BAT zabrana dovodjenja igraca,to vas ceka uskoro ako ne ispunite ono sto je ponitka trazio.
@

@gost321

pre 7 meseci

...da bjelica vec nije trenirao kod ivanovica i znao kako on radi kada je dolazio, pa da ima smisla, ovako nema. a sa teodosicem se ne podnosi a on mu igra najvise minuta i kad mu je sut ocajan. u tim slucajevima trener obicno zalepi igraca za klupu ili posalje na tribine a ne forsira ga pored jos dva pleja, od kojih je jedan najskuplji igrac ekipe i mnogo bolji u defanzivi, sto on zahteva.
G

Gost321

pre 7 meseci

A cujes njega on prati poljske portale hahahahahah. Ne lupaj zivota ti. To veze s vezom nema. Opet ti kazem bolje gledajte u svoje dvoriste jer ja dobro znam sta sam video i cuo u Areni sto ja sam sto od svojih kolega. Bolje gledajte sebe. A sto se tice Pontike i sve da je sve to istina a nije, ako mu je Zeljko nesto uradio Zeljko ce to morati da mu nadoknadi novcano a to je za Zeljka najmanji problem zato sto na racunu ima milione i milione. A opet kazem to su besmislice koje pisete, zato sto vi imate takve probleme u klubu i to ne da trener vas ima sa jednim igracem vec sa vise njih pa sada taj problem okrecete na nas. Smesni ste.
g

gostgost

pre 7 meseci

A to si čuo od koga tačno i gde - jel od čovketovih botova na portalima? I ja godinama slušam da Srbija napreduje brže od Nemačke, da nemam mozak sada bih po portalima pisao o tome…
д

да, да...

pre 7 meseci

...као да ми не знамо зашто не игра 😂😂😂
W

Wij

pre 7 meseci

Zasto, Serloce?
J

JT

pre 7 meseci

Opustite se komsije, razbicete nas i bez Ponitke, mi smo trenutno veci raspad od vas.
д

да, да...

pre 7 meseci

...баш смо напети по питању вас 😂😂😂
J

JT

pre 7 meseci

Napises nesto kolegijalno i prijateljski i odmah ti se nakaci neki debil da se podsmeva za nesto sto je samo njemu jasno.
@

@JT

pre 7 meseci

I sta ti to govori? Mi smo uvek bili fer, korektni, i u sportskom duhu. Oni su nas uvek mrzeli. Pa sad ti vidi da li zelis da i dalje bude sprijateljski nastrojen prema nekom ko te mrzi, ili ces samo da ignorises njihovo postojanje.
D

Dobar igrac

pre 7 meseci

Partizanu su potrebni visoki igraci, mi jednu loptu nemozemo uhvatiti... Ponitka ce biti dobar ali ne razumem zastoj Lesora nisu zadržali po svaku cenu, ipak se vidi da smo pogrešili sa Kaminski...?
T

Tormund

pre 7 meseci

Bila je logika da se nema 1.2 miliona za Lesora al se ima za 1.5 za Kaminskog. Losa odluka u najavi i na delu, cak i sa viskom para u dzepu da se dovede jos jedan centar. nema sumnje da je Frenk dobar igrac, ali nece on skoro da da neki doprinos. Sto se tice derbija, dolazi jednom timu u losem a drugom u gorem momentu. zavisi dosta i od rezultata ovog kola, gde vi imate minimalne sanse u Atini a mi malo vece u Bolonji.
@

@dobar igrac

pre 7 meseci

Prosto je kao dan zasto je Lesor pusten. Planiralo se da Mirotic dodje i bili su sigurni to je to, pustili Lesora i spremali se za dalje pravljenje ekipe oko Mirotica, sa sve novim centrom. Lesor otisao, Mirotic ispalio, i sve je propalo. Pokusan je neki damage control, ali ne izgleda bas kao da je uspeo previse, jer od pojacanja za sad osim Doziera na trenutke se p od pojacanja ne vidi. Ali avaj...
@

@@dobar igrac

pre 7 meseci

...a zasto se lesor ne uklapa uz mirotica? i ko se to bolje uklapa?