Komentari na vest

Lovernj: Svestan sam da Srbija i Litvanija imaju dijametralne stavove zbog svojih istorija

B

Bane15

pre oko 2 godine

eboga ...neko na strani fasizma a neko protiv
.

....

pre oko 2 godine

И они су људи били против фашизма, само су исто тако и против друге тоталитаристичке идеологије царизма, на којој је базиран мозак руског човека. Рус мора да има владара, господара, само тако може да функционише, треба му цар, Стаљин, Путин, не зна да мисли својом главом, не зна шта је слобода... Кад Рус има слободу, он се само дохвати вотке и крај...
l

linoleum

pre oko 2 godine

e moj grobare sedis na dve stolice ali ipak dodji na kalis u junu sladoled i crveno beli svet
P

Pamtimo!!!

pre oko 2 godine

Letonci, Litvanci i Estonci dugo vremena u evro parlamentu lobiraju protiv Srbije.Mrze nas. Pamtite moji Srbi.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Jedan od objektivnijih komentara. Šta je IRA? Oslobodilačka vojska ili teroristička? Šta je ETA? Oslobodilačka vojska ili teroristička? itd itd.Zavisi sa kim se razgovara.
D

Dzoni-1970-

pre oko 2 godine

Bravo Zofri grobare, nadam se samo da pored grba Partizana koji imas istetoviran, neces jos neki grb istetovirati, pogotovo ne Zalgirisov naravno, jer to ne bi bilo bas dobro...
D

DraganKojic

pre oko 2 godine

Itekako je istorija drugacija . Neko je lizao nacisticku cizmu (i dalje lize) a neko se bori za slobodu. Sportski pozdrav.
G

Gost41

pre oko 2 godine

Браво сине.Од речи до речи.
Г

Гост...

pre oko 2 godine

На жалост, историја се код нас доста површно проучава и наша схватања углавном се своде на митове и заблуде. Сви народи који су били део Варшавског пакта, посебно Украијинци, Литванци, Естонци гледају на историју тако да су их нацисти држали под окупацијом 4 године, а Руси 50 година. Они на Русе гледају отприлике као ми на Турке. Руси су им наметали језик, писмо, забрањивали веру, тајна полиција одводила људе у гулаге по Сибиру, људи су гладовали а храна се одвлачила у Москву. Ми морамо имати у виду да Титов комунизам са америчким доларима, западњачком музиком и филмовима нема додирних тачака са руским комунизмом, колхозима и бедом. Сви ти народи данас много више мрзе Русе него Немце, јер се Немачке окупације већ и не сећају, а још вуку последице од Руске власти.
T

Tanasije

pre oko 2 godine

Je l dolazi na cetvrta utakmica?
D

Drvo

pre oko 2 godine

Bravo momak, dok god tako pricas uvek si dobrodosao u Beograd. Mozes cak i na Kalemegdan u junu, ako imas neku crveno belu majicu u garderobi.
G

Gost Grobar

pre oko 2 godine

Moze na Kalemegdan, pa da zapeva kao Vasa Micic DA VOLIM CRNO BELE :)