Komentari na vest

Lučić: Ako ostanem fit i mogu da pomognem, vidim sebe i dalje u Bajernu

V

VANJA NAM VISE TREBA

pre 13 dana

DA NAM VANJA DODJE !
D

D*PE ZINULO ZA EVRA

pre 13 dana

MA OSTANI TAMO DO PENZIJE !
n

noleeeeeeeeeee

pre 13 dana

Hvala ti brate moj. Ostani tamo sto duze. Proslo je vrijeme za povratak.
s

spiritus movens

pre 13 dana

Svi se gnusaju ovog i ovakvog Partizana.
S

Selektivno

pre 13 dana

Ima li vesti o reakciji "kk budućnosti" na sudjenje u ABA ligi? I zašto nema?
J

Ja i ti

pre 13 dana

Čovek nema kvalitet za Partizan a ni za Bajern više. Često povređen, bolje mu je u Bajernu gde se ne traži mnogo nego kod nas gde mora da se pogine. Nikada i nije bio neka klasa, prosek, ništa za oduševiti. Otišao bi u neki jači klub, da je bilo materijala. Marinković je druga priča, dobra sezona iza njega, još uvek mlad i pred njim je još 5-6 sezona, nadam se dobrih.
Z

Zorkel@

pre 13 dana

Lučić je LEGENDA Bayerna a ne Partizana, samo to je nekima teško da ukapiraju. Nema on veze sa Partizanom. Već skoro deceniju u 🇩🇪 i tamo je postao ikona. Ko malo prati i pozna 🇪🇺 🇩🇪 košarku zna o čemu se radi. Doći u ovu prašumu i džunglu samo lud može a čoveku ne pada na pamet...
Z

Zocc

pre 13 dana

Vlado moze zagrljaj?!
D

Dajvak

pre 13 dana

Srce kaže LUČA VRATI SE, a razum će na to BOLJE OSTANI ĐE SI. Volio bih ga bar još jednu sezonu, da čupa uši ovim malokrvnim plaćenicima .🖤🤍
r

rea

pre 13 dana

Čovek je svestan da ne može ništa više, 35 punih godina, poveđen 80% vremena, u Bajernu ima preozbiljan novac - besmisleno je doći u voljeni klubu pod takvim okolnostima.
D

Dajvak

pre 13 dana

Neka izmuze Švabe koliko može i to je to.
t

tre

pre 13 dana

Ljubav,Zoc,Zoki…jao nista..pa vec si tu bio…cekao te Cveja…
H

Hermano7

pre 13 dana

Dace Bog da se nikada ne vratis kod nas
2

24.232

pre 13 dana

Isparili casovi ljubavi... smrc. Treba probati sa kecom iz rukava. Da imaju namesten stan za samo 500e da iznajme preko kluba. A moze i placanje van budzeta ako se lepo dogovore... Ako moze sadasnji kapiten moze i nekadasnji.
J

Junker

pre 13 dana

Niko od bivsih igraca koju dodju u pozne igracke godine i nisu fit ne treba da se vraca ni u Zvezdu ni u Partizan. Dosli bi sa ocekivanjima da pruze partije iz najboljih dana, a to fizicki nije moguce. Bezveze da ih vredjaju razni polupanci kao sto je Teodosic doziveo nakon prva 2 derbija ove sezone.
s

stankelitza

pre 13 dana

Izvini ali Teodosić je sam rekao da će doći kad bude fit a ne penzioner. Tako da se to od njega očekuje. Naravno da je dobio kritike kada nije igrao na tom nivou. Ako nije spreman na to, nije trebalo ni da dolazi.
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

Bogami, ja ne bih, covek uskoro puni 35 i sada je vec prekasno za tako nesto, bolje je ipak da ne kvarimo ono sto je uradio i utisak koji je ostavio.
n

navijaci

pre 13 dana

partizana mu zele sve najbolje ali u Bayernu, tim i igra moraju se graditi na mladjima..A ne da dolaze kada nemaju gde i budemo top 16..