Komentari na vest

Ludnica u Spensu, Dreksel sa penala doneo trofej Mladosti

M

Može biti nešto od njega

pre oko 3 godine

Mislim da Drekslera odmah po završetku plej-ofa ABA 2 lige treba prekomandovati u Partizan. Da se polako kroz Superligu navikava na klub i saigrače, a ne da kroz proces aklimatizacijeprolazi na početku sledeće sezone.
J

JAAAA

pre oko 3 godine

kako debilan potez igraca Vojvodine Bjelice ili Krstica ,dali kos za pobedu i onda on na 3 sekunde pre kraja na njihovoj polovini namerno faulira igraca, pa gde je tu mozak, sta li je mislio da mi je znati
A

A1.

pre oko 3 godine

Vojvodini je za prvo mesto trebala pobeda od 10+ razlike, tako da su igrali na eventualni produzetak, ukoliko bacanja budu 1 od 2. Pobeda od 1 razlike im nista ne bi donela.
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

Evo uze i partizandinamik, ili partizanigokeja, ili igokejamladost, ili dinamikmladost, ili partizanmladostigokejadinamik neki trofej ove sezone.
D

Dzontras

pre oko 3 godine

Kako god ih nazvao sve su to različiti klubovi dok se tvoj klub upokojio 2011. godine pa si prešao da navijaš za privatan klub čoveka koga si mrzeo
G

GETAFIX

pre oko 3 godine

O čemu vas dvojica pišete? Besmisleno se prepucavate a ne obraćate pažnju da su najbolji strelci na utakmici i na ovom nivou stranci. Pa uskoro će i u U12 ligi mlađih pionira da igraju strani igrači. Ne znam da li neko obraća pažnju da juniori, kadeti i ostale mlađe kategorije reprenzetacije Srbije već godinama ispadaju u nekim osminama finala ili pre, u svim takmičenjima. Nekada smo tu bili neprikosnoveni. Dok se vi prepucavate ko je čija filijala i ko je imao više para da kupi bolje strance naša košarka lagano propada.
O

Onyx

pre oko 3 godine

@Getafix A šta si neki dobrica. Nit ovog nesto pitao, a stalno proziva ovde. Dreksler treba u Partizan da dodje, a i Mladost je Partizanov razvojni tim. Ovo iz Kragujevca glumi ludaka. Ne pravi se ti blesav mnogo
O

Onyx

pre oko 3 godine

Odavno nam je juniorska kosarka u k....Vise nam koledz i evropski klubovi prave igrace nego nasi.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Rakicevic i dosta mladih igraca je bilo uslovljeno da ne dodju u Partizan da igraju seniorsku kosarku, zbog kompleksa jednog coveka, pa potpisivali za FMP i Zvezdu.U to vreme bi minutazu imali, ali zbog ludosti Covica su bili 13,14 igraci u Zvezdi. Ti momci vise ni na mapi nisu.
M

M.

pre oko 3 godine

Bravo majstori! Kakav podvig, skor 28-2 uz uporedo igranje na 4 balona ABA 2 lige, ovo se ne pamti. Dreksel je definitivno zasluzio sansu u Partizanu sledece sezone, covek je presao igricu u KLS. Neverovatne brojke uz neverovatne procente suta. Steta da parovi plej ofa u Aba 2 nisu drugaciji, bila bi velika sansa za Aba 1, ovako preko Mzt-a i domacina St. centra ce tesko ici, ali nikad se ne zna. Svakako sezona za anale.