Komentari na vest

Luka Božić opet imao MVP učinak

x

xyzet

pre 3 meseca

Čoveka smo mogli prošlog leta dovesti, ali su politika i ograničeni umovi umešali prste. Legao bi nam kao budali šamar. Imali bismo rasnog šutera koji je pouzdan i uvek oko svojih brojki, svako veče, Ne, mi izmišljamo nešto drugo. Zamislite da u rosteru imamo Ferela i Božića umesto Smita i Ponjitke. Probajte.
i

igor978

pre 3 meseca

Tačno tako, ne mogu da verujem da je Partizan doveo Smita i Ponitku a imao je us vom dvorištu Ferela i Božića. Što je duže je u KKP to mi je Savić manje simpatičan…pre neki dan čovek izjavi da Sport klub plaća klubovima prihode od TV prava, ej generalni direktor izjavi tako nešto, da je morao Ostoja odmah da ga demantuje…Pa ako ne zna takve stvari generalni direktor kluba, čime se onda on bavi, možda lobiranjem igrača da potpišu za njegovu agenciju!?
B

Boban1

pre 3 meseca

@xyzet,pa Ferell vas je javno odjavio,rekao covjek da ne želi doći u Partizan i otišao u Budućnost. I kako ste ga onda imali????????
G

Gorostas

pre 3 meseca

Ne daju nam da dovedemo Luku Bozoca, on mnogo postoje Zelju.
G

GrobariHRV

pre 3 meseca

Dodji u Partizan brate
А

АКИ

pre 3 meseca

Најгори Мишков потез који је икад повукао је долазак Ловре Гњидића у Мегу.Оживљавање каријере које никад није ни било.Са њим на плеју Мега има играча мање.
m

mileusna PFK

pre 3 meseca

comu to Partizan baio
Р

Родољуб

pre 3 meseca

Сваки шиптар у фудбалу и Хрват у кошарци је код вас добро дошао.Баш сте јадни
L

Ljubeee

pre 3 meseca

A sta Rodoljube fali ovog decku? Za Jaramaza Andjusica Trifunovica i Tristana je izmislio kosarku.