Luka Vildoza (©MN Press)
Luka Vildoza (©MN Press)

Luka Vildoza propušta gostovanje u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 13:55

Kao i Adetokunbo, neće zaigrati protiv Crvene zvezde

Gostovanje Panatinaikosa Crvenoj zvezdi u sredu (TV Sportklub, 20.00) proći će definitivno bez Luke Vildoze i Kostasa Adetokunba.

Atinski Zeleni neće moći da računaju na dvojicu igrača pošto se još nisu oporavili od povreda. Vildoza je van stroja poslednjih mesec dana, a povredio se u četvrtfinalu grčkog kupa protiv Aeka.

Izabrane vesti

Argentinski reprezentativac od početka kalendarske godine ima dosta problema sa povredama. Već je propustio jedan period zbog zahvata na levom kolenu, a nedugo pošto se vratio na teren zadesila ga je nova nelagodnost zbog čega je morao na novu pauzu. Opet zbog kolena.

Što se grčkog centra tiče, on je povredio koleno tokom reprezentativne akcije, na startu kvalifikacija za Evrobasket 2025, u meču sa Holandijom 26. februara. I još ne može da se stavi na raspolaganje Erginu Atamanu. Bar ne za susret sa Crvenom zvezdom.

Kako navode grčki mediji, turski stručnjak još čeka procenu klupskih doktora da li bar jedan od njih dvojice može da pomogne ekipi u petak protiv Barselone.

PAO je trenutno na deobi četvrte pozicije sa skorom 18-11, koliko imaju još Olimpijakos i Fenerbahče. Prvih šest na tabeli ide direktno u četvrtfinale, dok će preostala dva učesnika biti određena kroz plej-in turnir. U tom krugu se trenutno nalaze Virtus (17-12), Baskonija (16-13), Makabi Tel Aviv (16-13), Partizan Mozzart Bet (13-16)...



tagovi

Luka VildozaKostas AdetokunboKK PanatinaikosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara