Komentari na vest

Luku Božića preselili u Španiju

B

Budi u blizini x3

pre 29 dana

Immobile pozdrav i hvala na jos jednom celovitom i sadrzajnom komentaru. Jel mozes da mi pojasnis sta je to bilo sa Zoroskim i Freizirom? Sto se tice Bozica, isao sam da ga gledam po Bg sve sto je igrao ovde i jednom recju da moram da ga opisem za ovu ligu = predominantan
V

Voždovac

pre 29 dana

Brate, čovek je sve napisao. Rašković i Ražnatović otimaju igrače drugim agentima uz ucene, pretnje i nameštanje nagrada. Banalan primer su njihovi botovi koji pišu da je Božić igrao slabo pre 170 god u Budućnosti i da je lako u ABA imati tripl dabl.
B

Budi u blizini x3

pre 29 dana

Hvala na objasnjenju, ali i ja to razumem, samo sto me zanima na koji nacin ucenjuju, jel su to pretnje poslovne prirode ili se usudjuju da idu i na privatni aspekt zivota... Jer iako u svakom poslu veca riba guta manju, ipak je sportski menadzment u osnovi pravni posao i normalni menadzeri imaju jaku zaledjinu u vidu zakona na kraju krajeva... Zna Immobile sta sam hteo da pitam jer smo vec razmenjivali analize na ovom sajtu... Samo ako procita poruku. Pozdrav i tebi, a i njemu pre svega kao sto sam vec napisao.
A

Ante pfc

pre 29 dana

Stvarno je greota i prava steta sto je Bozic otisao u Spaniju i nije potpisao za nasu igokeu jer kod nas bi bio svoj na svome,posto mi u Areni uvek sa ovacijama aplaudiramo rvatima a zvizdimo Srbima poput Milutinova,tako da bi se on u nasem timu uklopio savrseno siguran sam,u to nema sumnje.
P

Perhan CZ

pre 29 dana

Ovaj ante, satro grobar al se vidi da je nas. Brate ganfure svaka ti je ko u admina.
G

Grobarcina

pre 30 dana

PREZALITI ME MOGU STO BOZIC NAS ZEMLJAK NIJE DOSAO U NAS JSD!
J

Japi

pre 29 dana

Ne dipr.
I

Immobile

pre 30 dana

Ko malo dublje prati mogao je da predpostavi da je Valensija jedna od potencijalnih narednij destinacija. Njegov agent ima jak ulaz u Valensiju, Ivan Zoroski. Pošten agent koji radi sam. Ima par evroligaških igrača (Žaite, Dobrić, Paris Lee, Nathan Reuvers, Stefano Tonut...) , ima 3 trenera u Seriji A: Dragan Šakota, Igor Miličić i Nenad Marković. Jako dobar i talentovan agent koji se ne busa i ne poziva na razne ljude, nego pošteno radi svoj posao. Trenta Frejžera doveo u FMP sa koledža pa mu je Aca Rašković uz pretnje oteo tog igrača. Tom istom Paris Leeu digao karijeru, Dejanu Kraviću koji nije bio na mapi pre njega(jedva igrao u Panioniosu koji se borio za opstanak u Grčkoj, Corey Waldena takođe otkrio. Luka Božić je potpisao za njega zato što su ga Miško i Aca Rašković saplitali gde god su mogli, pogotovo Miško. Dugo nije ni imao agenta, čak je i godinu dana pauzirao pre nego što je oporavljao karijeru u Širokom i vratio se u Zadar. Oteli su mu MVP titulu da bi je dali Bitadzeu kako bi ga maksimalno visoko draftovali te godine. Sve je zaslužio Luka Božić i svaka mu čast.
G

Gostpoipoi

pre 30 dana

Eee, a sta bi bilo da je dosao u avangardu 🤣
S

Sale Kg

pre 30 dana

Ko je sada ovome zapretio da ne sme da dodje u naš partizan!? Stvarno nema smisla, ovo jednom mora prestati!
2

2806

pre 30 dana

kako to,zar nece u instituciju?🤪
B

Burek

pre 30 dana

Gde je korisnik pod nazivom rea da kaže kako ovaj nema pojma i kako u Partizanu ne bi imao mesta ? Valensija je ipak klub ništa slabiji od večitih
K

Khal Drogo

pre 30 dana

Ако се вијест покаже тачном, одличан посао Валенсије
P

Perica1

pre 30 dana

Posle Hezonje ni Bozic nece u Ofi, steta otpao jos jedan domaci igrac za sledecu sezonu.
L

Ljubomorni Glavati

pre 30 dana

Znamo da nije igrao za y Partizana ali da li moze tekst o Vasi Micicu?
D

DDF

pre 30 dana

Videce se koliko je koristan igrac u najjacim takmicenjima Evrope(EL i ENDESA)
0

0999

pre 30 dana

CUDO NIJE U BRATSKI MU KK PATLIDZAN
G

Gostinjo

pre 30 dana

Robert Prosinecki cetnice
G

Gorostase

pre 30 dana

Kad ces da se krstiš glavati?
B

Bavarska.Cucla

pre 30 dana

Toni Kukoc Radja i Hezonja to su moji idoli.
G

Guh

pre 30 dana

Krcun, Prosinečki like this
d

d.g.

pre 30 dana

Sedam minuta igranja uz prosek 1,5 poena po meču...