Majk Džejms (©Starsport)
Majk Džejms (©Starsport)

Majk Džejms stao u odbranu Pangosa i opleo po Mesini: Dinosaurus, izgubio se, neka pogleda u ogledalo

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.11.23. | 20:02

Italijanski trener izazvao buru zbog navodnih komentara o Kevinu Pangosu i Šabaz Nejpiru

Pojavile su se u italijanskim medijima prilično kontroverzne izjave trenera Olimpije Milano Etorea Mesine, koji je iskritikovao plejmejkera svoje ekipe Kevina Pangosa, a onda istakao da je košarkaš Crvene zvezde, Šabaz Nejpir, pričao bivšim saigračima iz Prestonice mode da želi da se vrati.

Izazvalo je to burnu reakciju Zvezdinog beka, koji je poručio bivšem treneru da "prestane da laže", kao i da je srećan na Malom Kalemegdanu, te da će tek pokazati šta ume u crveno-belom. Nakon toga je Mesina izjavio da je pogrešno protumačen od strane italijanskih medija i da nije rekao da Nejpir ima želju da se vrati. Na kraju se u čitavu priču uključio i - Majk Džejms.

Izabrane vesti

Ne propušta bek Monaka da prokomentariše ovakve situacije na društvenim mrežama, nema dlake na jeziki i opleo je po italijanskom stručnjaku, koji ga svojevremeno nije želeo u Mediolanum forumu, iz svih oružja. Ne toliko zbog Nejpira, koliko zbog Pangosa.

"Brat je upravo bacio Pangos u okean. Kej Pi, u redu je, mene je poslao u vasionu. Svaljivanje krivice na plejmejkera koji je bio u idealnim timovima Evrolige i igrao na vrhunskom nivou, posle samo pet utakmica u sezoni, a da se ne pogleda u ogledalo i prizna da je očajno sastavio ekipu, je najveća manipulacija koju sam ikada video", napisao je Džejms na Tviteru (Iks).

Nastavio je prepisku sa navijačima u komentarima, gde je između ostalog još oštrije iskritikovao Mesinu.

"On je dinosaurus... Izgubio se. Mora da se regrupiše, pogleda u ogledalo i evoluira ili će se ovo nastaviti", zaključio je jedan od najboljih strelaca u istoriji Evrolige.



tagovi

Majk DžejmsEtore MesinaKevin PangosŠabaz NejpirOlimpija Milano

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara